Milletvekili Şeker: Havalimanının Yerinin Değiştirilmesi Söz Konusu Değil

İlimiz Milletvekili Dr. Recep Şeker, meclis çalışmalarından bir fırsat yaratarak geldiği Karaman’da gezi ve ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Şeker: Havalimanının Yerinin Değiştirilmesi Söz Konusu Değil

KGRT’yi de ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler alan Şeker, “Ulusal Kurtuluş savaşımızın kahramanlarından hemşerimiz Kâzımkarabekir Paşa’yı ölümünün 69. yıldönümünde anmak amacıyla düzenlenen programa katıldık. Askeri dehasının yanı sıra beş bin kimsesiz çocuğa kol kanat germesi ve onlara meslek kazandırması hafızalardan silinmedi. Sayısız olumlu işlere el basan ve çözüm üreten paşamızı ne kadar ansak azdır” dedi.

23 Ocak Pazartesi gününden beri Karaman’da olduğunu belirten Şeker, “Hafta başında İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldım. Daha sonra belde ve köylerimize bazı ziyaretlerde bulundum. Denildiği gibi havaalanının yerinin değiştirilerek Çumra yakınlarında yapılması söylentilerine gülüp geçiyorum. Bu yıl plan ve projesi yapılıp ihaleye çıkılacak aşamadayız. Bütün izinler alındı. Mavi Tünelin yaşama geçirilmesi için son aşamaya gelindi. İnşallah eskisi gibi Hotamış ve Süleymanhacı gölleri doldurulacak. Ayrıca Hotamış gölünü besleyecek daha büyük bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Şeker, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin 82. yıl Devlet Hastanesi binasına taşınması konusunda ise, “Tadilat ve tamirat devam ediyor. İnşallah 2 ay içerisinde bu merkezimizi taşıyacağız. Doğumevi Hastanesi binasının yıkılması söz konusu değil. Ama onun bahçesine sıfır ve daha güzel bir bina yapılarak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizi taşıyacağız. Mevcut Doğumevi binası da hasta misafirhanesi veya 112 Acil Servis Komuta merkezi ya da Aile hekimliği olarak kullanılabilir” dedi.

Milletvekili Şeker, KGRT’ye de teşekkür ederek, “Bizlerin yapmış olduğu çalışmaların halkımıza duyurulmasında aracı olduğunuz, bizim kulağımız, gözümüz olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Gördüğüm ve duyduğum kadarıyla KGRT vazgeçilmez bir yayın organı olmuş. Tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284