70 Karamanspor Yönetiminden Baykan’a Ziyaret

Ilimiz Milletvekili Mevlüt Akgün, 70 Karamanspor Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Ünalan ve Baskan Yardimcisi Mustafa Kursun, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan`i ziyaret ettiler. Toplantiya Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdür Yardimcisi Tamer Taspinar katildi.

70 Karamanspor Yönetiminden Baykan’a Ziyaret
Toplantida Genel Müdür Baykan 70 Karamanspor’a destek sözü verdi. Baskan Ünalan Bal liginin kurulmasinda çok önemli çalismalari olan Baykan'a tesekkür etti. Ünalan, “BAL ligindeki deplasmanli mücadelenin takimlar açisindan zorluklari olmasina ragmen, profesyonel ligde takimi bulunmayan iller için heyecan firtinasi baslatti. Bal ligini bizlere kazandirdiginiz için tesekkür ederiz. Karaman'a sampiyonluk kazandirmak için mücadele ediyoruz” dedi.
Baskan Yusuf Ünalan Genel Müdür Mehmet Baykan'a 70 Karamanspor’un atkisini hediye etti.
Baskan Yardimcisi Mustafa Kursun ise amatör sporun kalbinden gelen Genel Müdür Baykan'a Karaman Amatör Spor takimlarinin durumu ve ihtiyaçlari konusunda bilgi verdi. Karaman'da ki Amatör sporun gelisebilmesi için gerekli olan çözüm önerilerini paylasti.
Milletvekili Mevlüt Akgün Karaman'in ihtiyaçlarindan olan gençlik merkezinin önemine dikkat çekti. Yakinda yapilmasi planlanan gençlik merkezi konusunda bilgi aldi. Baskan Ünalan Milletvekili Mevlüt Akgün'e destekleri nedeni ile tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284