Oturarak Voleybol Türkiye Kupasından Üçüncülükle Döndük

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Adana’da düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Kupasında üçüncülük ilimize geldi.

Oturarak Voleybol Türkiye Kupasından Üçüncülükle Döndük

Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda oynanan Oturarak Voleybol Türkiye Kupasına, 2017-2018 Oturarak Voleybol sezonu sonunda final etabında ilk 4 sırayı alan takımlar ile Oturarak Voleybol 1. Ligi'nden final etabında ilk 2 sırayı alan 2 takım olmak üzere toplam 6 takım katıldı. İl Özel İdaresi tarafından desteklenen engelli sporcularımızdan oluşan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü’nün 3'üncülüğü göğsümüzü kabarttı. 
Adana'da düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Kupası’ndaki dereceyle ilgili olarak İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada  “Takımımızın elde ettiği başarının yanı sıra turnuvanın en iyi smaçör’ü olarak seçilen Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Metin Karaca da başarısı ile bizleri gururlandırdı. İl Özel İdaresi olarak her zaman sporcularımızın yanındayız. İlimizdeki engelli sporcularımızın antrenman ve iller arası müsabakalara gidiş gelişlerdeki en büyük sorunları olan taşıt sorununun da İl Özel İdaresi 2019 yılı bütçesine engelli sporcularımıza araç alımı için ödenek ayrılarak en kısa sürede aracın alınması ile çözüme kavuşacaktır. Sporcularımıza verilen desteği her zaman sürdürüleceğiz. Sporcularımızın elde ettikleri başarılar ile gurur duyuyoruz” denildi.
Şampiyon takıma kupa ve madalyaları Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztürk ile Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş tarafından verildi.


 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2019, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284