Kazim Karabekir MYO’da Kariyer Günleri Sürüyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu (MYO) bünyesinde gerçeklestirilen Kariyer Günleri etkinlikleri devam ediyor.

Kazim Karabekir MYO’da Kariyer Günleri Sürüyor

Kariyer Günleri kapsaminda Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tip Fakültesi Iç Hastaliklari Anabilim Dali Gastroenteroloji Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Ali Demir Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu ögrencileri ile bulustu. Ögrencilerle keyifli bir söylesi gerçeklestiren Prof. Dr. Ali Demir, bir hekim olarak “Tibbi Tanitim Uzmanlari” ile olan iliskilerini anlatarak, meslek yasantisina dair birikimini ve tecrübelerini paylasti.
KMÜ Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulunun yeni bölümlerinden Tibbi Tanitim ve Pazarlama programi ögrencilerinin sorularini yanitlayan Prof. Dr. Ali Demir, ögrencilere mezun olduktan sonra baslayacaklari meslekte karsilasacaklari sorunlari anlatti ve meslekleri ile ilgili bilgi verdi.
Etkinlikte ayrica Prof. Dr. Ali Demir’in de rol aldigi bir canlandirmayla (Role Play) Tibbi Tanitim ve Pazarlama programi ögrencileri, ortamlarini daha yakindan tanima firsati buldular.
Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Abdulbaki Pinar’in, Prof. Dr. Ali Demir’e tesekkür plaketi vermesiyle etkinlik sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284