Kendi Avrupa Firsatini Kendin Yarat

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Gençlik Inisiyatifi Ögrenci Toplulugu, Mevlana Kalkinma Ajansi, Karaman Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Karaman MEM Eurodesk Temas Noktasi is birligi ile gençlik projeleri bilgilendirme konferansi düzenlendi. SKS Konferans Salonunda gerçeklestirilen konferansa çok sayida ögrenci katildi.

Kendi Avrupa Firsatini Kendin Yarat

Konferansta konusan Karaman MEM Eurodesk Temas Noktasi temsilcisi Ibrahim Taser, gençlere Avrupa firsatlarini aktarmayi ve proje faaliyetleri hakkinda katilimcilari bilgilendirmeyi amaçladiklarini söyledi.
Taser, hayata geçirdikleri Erasmus+ Meydani projesi ile, bilgi ve deneyim eksiklikleri nedeniyle AB imkanlarindan faydalanamayan gençlerin AB projelerine dahil edilmesi ve Karaman’dan Ulusal Ajans Gençlik Projeleri’ne yapilan basvuru sayisi ve kalitesinin artirilmasini hedeflediklerini kaydetti.
Uygulamali Gençlik Projeleri Egitimi
Erasmus+ Meydani projesi kapsaminda 19-20-21 Nisan tarihlerinde Mevlana Kalkinma Ajansi binasinda gençlere Uygulamali Gençlik Projeleri Egitimi verilecek. Egitimde örnek gençlik projeleri yazilarak Ulusal Ajans’a sunulacak projelerden kabul edilen projelerin sahipleri Avrupa’ya kisa dönemli gitme firsati yakalayacak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284