Turizm Sektör Temsilcilerinden Vali Koca’ya Ziyaret

Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi, Il Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta ve turizm sektörü temsilcileri bu yil 38’incisi kutlanan Turizm Haftasi kapsaminda Vali Koca’yi Makaminda ziyaret ederek, çiçek takdim ettiler.

Turizm Sektör Temsilcilerinden Vali Koca’ya Ziyaret

Valilik Makaminda gerçeklesen ziyarette Il Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, her yil 15 - 22 Nisan tarihleri arasinda kutlanan Turizm Haftasi etkinlikleri hakkinda Vali Koca’ya bilgi verdi.
Vali Murat Koca ise yaptigi konusmasinda; “Insanlarin yeni yerler görme, farkli kültürleri kesfetme ve yeni insanlarla tanisma istegi turizm hareketlerinin canlanmasini saglamistir. Ülkemiz tarihi ve dogal güzellikleri ile dünyanin sayili turizm cennetleri arasinda yer almaktadir. Birçok medeniyete besiklik etmis Ilimizde tarihi, turistik ve kültürel degerler bakimindan büyük bir potansiyele sahiptir. Özellikle inanç turizmi, kültür turizmi, tarih turizmi, magara turizmi, eko turizmi ve tabi güzellikler açisindan zengin olan ilimizin bu zenginliklerini ulusal ve uluslararasi alanda tanitarak, Karaman’da turizmin gelistirilmesini ve pazar payinin artirilmasini amaçlamaktayiz” dedi.
Vali Koca konusmasinin devaminda, ilimizin turizmini gelistirmek için bütün kesimlerin ortak hareket etmesi gerektigini belirterek, 38. Turizm Haftasi’nin ilimize ve ülkemize hayirli olmasini diliyor, iyi bir turizm sezonu geçirmemizi temenni ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284