Bizbize Karaman’dan Gönüllülere Jest

Sosyal, sanatsal, kültürel, insani ve sportif faaliyetler yapmak adina yola çikan ‘Hollanda Bizbize Karaman Vakfi’, bugüne kadar gerçeklestirdigi bazi faaliyetlerde gönüllü olarak katkida bulunan kisilere Amsterdam Mesken Restoran’da yemek verdi.

Bizbize Karaman’dan Gönüllülere Jest

Gerçeklesen yemege basta BizBize Karaman Vakfi yönetim kurulu, BATIM Baskani Ugur Arisoy, Hollanda Türk Federasyon üyeleri Musa Aslan ve Ömer Erdem, bazi köy derneklerinin temsilcileri ile gönüllüler katildi.
BizBize Karaman Vakfi Baskani Fehmi Uzun, aslen Burhan köyünden olan Mesken Restoran Sahibi Ali Beke Serçeli’ye gönüllülerle bulusmaya vesile oldugu için tesekkür etti ve kendisine çiçek takdim etti.
Vakif Baskani Fehmi Uzun, “Hoogvliet kentinde gerçeklesen ‘engellilere yardim programi’ basta olmak üzere ‘bayram yemegi’, ‘arabasi programlari’, ‘Üç Boyutlu Karaman’i Gezelim Programi’ gibi etkinliklerde BizBize Karaman Vakfi’na gönüllü olarak katkida bulunan siz degerli hemserilerimize sonsuz tesekkürler ediyoruz. Ve biliyorum ki, bundan sonra da gerçeklestirecegimiz programlarimizda sizler yine elinizden gelenin fazlasini yapacaksiniz. Çevrenizdeki dostlarinizi da bu hizmet kervanina katacaginizdan eminiz. Izin öncesi ve sonrasi gerçeklestirmek istedigimiz bazi faaliyetlerimiz olacak, bunlari daha sonra sizlerle paylasacagiz.” seklinde konustu.
BizBize Karaman Vakfi Kadin Kollari Baskani Süheyla Ayhan ile Ayse Öztürk, Türkan Tanriverdi, Canan Tok, Ayse Takar, Hülya Akman, Sevil Safakoglu, Kerime Dursun, Ayten Uysal, Havva Kara, Ayse Takar, Hülya Bucak, Aynur Bas, “Bugün bizleri biraraya getiren ve tanismamiza aracilik eden BizBize Karaman Vakfi yönetimine ve evsahibi Mesken Restoran’a çok tesekkür ediyoruz. Bizler bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da Karaman için elimizden gelen herseyi yapmak için çaba sarfedecegiz.” seklinde duygularini dile getirdiler.
Tatli ve Türk çayi esliginde süren sohbet saatlerce sürdü.
Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu
Amsterdam / Hollanda

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284