KMÜ’ye Yeni Ögrenciler Geliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) Sosyal Bilimler ve Ermenek Meslek Yüksekokullari bünyesindeki programlara ögrenci alinmasina yönelik karar, Yüksekögretim Kurulunun 28 Mart 2013 tarihinde yaptigi toplantisinda onaylandi.

 KMÜ’ye Yeni Ögrenciler Geliyor

Alinan kararla Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun Lojistik programina normal ve ikinci ögretim olmak üzere toplam 80 ögrenci, Ermenek Meslek Yüksekokulunun Dis Ticaret programina ise normal ve ikinci ögretimde toplam 100 ögrenci kabul edilecek.  Bu programda ögrenciler istege bagli hazirlik sinifi okuyabilecek. Ermenek Meslek Yüksekokulunun Tibbi ve Aromatik Bitkiler programina da ögrenci alinmaya baslanacak. 40 olarak belirlenen ögrenci kontenjaninin yani sira bu programda da ögrenciler istege bagli hazirlik sinifi okuyabilecek.

Meslek Yüksekokullarina açilan programlarin hayirli olmasini dileyen KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, “Meslek yüksekokullarinin ara eleman yetistirme açisindan gün geçtikçe önemi artmaktadir. Günümüzün ihtiyaçlarina göre belirledigimiz programlarimizin gelecekte gençlerimizin yeni is alanlarina yönelik istihdamlarini kolaylastiracagi düsüncesindeyiz.” diye konustu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284