Mavi Tirtil Yaz Okulunu Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ve Karaman Lisesi ortak projesi olan, Il Milli Egitim Müdürlügünce Karaman Lisesi’nde uygulamaya konulan “ Mavi Tirtil Yaz Okulu’nu” Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan ziyaret etti.

Mavi Tirtil Yaz Okulunu Ziyaret Etti
Il Müdürü Hasan Erkan, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ile birlikte siniflari tek tek gezerek egitim gören ögrenciler ile sohbet etti.
Il Müdürü Hasan Erkan konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Mavi Tirtil” projesi ile bilinç düzeyi yüksek, basarili saglikli bir nesil yetistirmek, çocuklari ve gençleri istendik bilinç düzeyine ulastirmak, saglikli bir nesil olusturmak amacindayiz. Bunun yani sira gençlere yönelik istismarin ve siddetin engellenmesi ile gençler arsinda her türlü ayrimciligin giderilmesi en büyük amacimizdir ilkesiyle çiktigimiz bu yolda geldigimiz noktaya ve aldigimiz mesafeye baktigimizda, yapilan yogun ve yorucu çalismalardan dolayi kivanç ve onur duyuyoruz. Bu çalismada vaktini emegini hiç esirgemeden bütün imkânlarini seferber eden Karaman Lisesi müdürü Ayhan Kahraman ve müdür basyardimcisi Zeki Tuman’a tesekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir özveri ile çalisan ögretmenlerimize sonsuz sükranlarimi arz ediyorum. Gelinen noktada en büyük pay ögretmenlerimizin. Kurumumuz bünyesinde barinan çocuklarimizin aldiklari degerler egitiminin hayatlarina yansimasi ile yaptigimiz isin mutlulugunu yasiyoruz. Topluma egitimli insanlar kazandirmak amaci ile yaptigimiz bu projenin basarisi Karaman’in basarisi olacaktir. Yapilan hayirli çalismada ortagi oldugumuz kurumlara Gençlik Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’nun sahsinda, Karaman Lisesi Ögretmenlerine okul müdürü Ayhan Kahraman ve Zeki Tuman’in sahsinda tesekkür ediyorum. En önemlisi burada egitim gören çocuklarimizi tebrik ediyor ve gözlerinden öpüyorum” dedi.
Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman da konusmasinda, “Karaman Lisemizde uygulamaya koydugumuz Mavi Tirtil Projemiz verimli bir sekilde devam etmektedir. Okullarin tatile girmesinden sonra ögrencilerin yaz tatili döneminde bilgi birikimleri yavaslamaktaydi. Yaptigimiz bu yaz okulu sayesinde ögrencilerimizin bilgi ve becerilerini gelistirmeyi hedefliyoruz. Ögrencilerimize sabah öncelikle sosyal, kültürel ve ahlak bakimindan dersler veriyoruz. Ögleden sonra ise yüzme, tenis, tiyatro ve müzik gibi etkinliklerle ögrencilerimizin dolu bir zaman geçirmelerini sagliyoruz” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284