Özel babaoglu 12. Mezunlarini ugurladi

Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu, geleneksel “ Mezuniyet Gecesi” nin 12.sini gerçeklestirdi.

Özel babaoglu 12. Mezunlarini ugurladi
Ögretmenevi Otag Tesislerinde yapilan programa Bifa A.S. Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu ve Yönetim Kurulu Baskani Necati Babaoglu, ögrenci velileri, ögrenciler ve davetliler katildi.
Program, yemek ikraminin ardindan, 8. sinif ögrencilerinin diploma töreniyle devam etti. Protokol üyeleri ve ögretmenlerinin elinden diplomalarini alan ögrenciler, Babaoglu Koleji’nin 12. mezunlari oldular.
Gecede açis konusmasiyla davetlilere seslenen okul müdürü Hilmi Erdogdu, “5 Eylül 2000 tarihinde baslayan egitim maratonumuz, bugün 12 yilini tamamlamistir. 12. Mezuniyet gecemizde, basarilarimizi kat kat artirmanin vermis oldugu gurur ve ögrencilerimizi bir üst egitime hazir etmenin sevinciyle karsinizdayiz. Özel Babaoglu ailesi olarak bugün, 8. siniftan mezun olan 55 ögrencimizin mutlu, ayni zamanda hüzünlü gecesinde sizlerle bir araya geldik. Mezun olan ögrencilerimizle ne kadar gurur duysak, ne kadar gurur duysaniz azdir. Zira bu yavrularimiz hem davranislariyla hem de akademik basarilariyla okulumuzun, Türkiye’nin en iyi okullari arasina girmesini saglamistir. Okulumuz 2009, 2010 ve 2011 yillarinda yapilan SBS’ lere damgasini vurarak, 3 yil üst üste hem Karaman’in zirvesinde, hem de Türkiye’nin en iyi 100 okulu arasinda yerini saglamlastirmistir. Çocuklarimizin yetistirilmesinde bizlere destegini esirgemeyen BIFA Bisküvi A.S. Onursal Baskani Sayin Yilmaz Babaoglu’na, Yönetim Kurulu Baskani Sayin Necati Babaoglu’na ve BIFA ailesine, siz degerli anne babalara, okul aile birligi üyelerine, hiçbir fedakârliktan kaçinmayan ögretmen arkadaslarim ve okul çalisanlarina tesekkür ederim ” dedi.
Hilmi Erdogdu’ nun ardindan konusan Yilmaz Babaoglu da ögrencilere gelecekle ilgili nasihatlerde bulunup, basarili olabilmenin kurallarini ögrencilerine anlatti.
Davetlilere yemek ve diger ikramlarin yapildigi gecede, Babaoglu Marsi esliginde kepler havaya atildi. Mezuniyet gecesi, ögrenci ve ögretmenlerin eglenceleriyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284