MEVKA Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Mevlana Kalkınma Ajansı Temmuz ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Karaman Valisi Süleyman Tapsız başkanlığında Konya’da gerçekleştirildi.

MEVKA Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi
Konya Valiliği’nde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısına ilimiz Valisi Süleyman Tapsız’ın yanı sıra Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü katıldı.
Toplantıda; Mevlana Kalkınma Ajansı’na sunulan bazı Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) Projeleri ve ajansa sunulan projelerle ilgili zeyilname talepleri görüşüldü.
Konya ve Karaman illerinin 2017 yılı yatırım teklifleri Bölge Planına uygunluk açısından ele alınarak Yönetim Kurulu üyeleri konuyla ilgili görüşlerini beyan ettiler.
2017 yılı MEVKA Çalışma Planı ve bütçe hazırlık çalışmalarına bir önceki dönem ajans çalışmaları değerlendirilerek başlanması kararı alınırken bu çalışma ile birlikte ajansın yeni dönem destek mekanizmalarına ne kadar kaynak aktaracağının da belirlenmesi kararlaştırıldı.
Ajansın yapmış olduğu AB Proje çalışmaları değerlendirilerek bölgedeki diğer kurum ve kuruluşlara öncülük etmesi ve proje hazırlama konusunda eğitim ve yönlendirmeler yapması kararlaştırıldı.
Ayrıca ajans çalışmaları ve personeliyle alakalı diğer konular Yönetim Kurulunda ele alındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284