Ak Parti Bayramlaştı

AK Parti Karaman Teşkilatı bayramlaşma programı teşkilat toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ak Parti Bayramlaştı
Bayramlaşma programına İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, “Rahmet, mağfiret ve sonu kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif'i daha geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar ki, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin kuvvetlendiği önemli günlerdir. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Allah nice bayramlara bizi eriştirsin ki o bayramlar sadece bizlerin değil, bütün insanlığın gerçek anlamda barış ve huzur içinde yaşadığı bayramlar olsun. Bugün bayram gelin birlik olalım, nice Ramazanlarda inşallah beraber olalım. Bu ramazanda da İhtiyaç sahiplerine Genel Merkezimiz tarafından gönderilen yardımlar ulaştırılmıştır, çocuk giydirme geleneğimiz bu bayramda da devam etti Allah’ın izniyle 1200’ e yakın çocuğumuz sevindirilmiştir. Tüm teşkilat mensuplarımıza, hayırsever vatandaşlarımıza ve işadamlarımıza teşekkür ederim. Hep birlikte, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bu bayram bizim, bu memleket hepimizin, Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Recep Konuk, “Ramazan ayının yaydığı manevi huzur iklimini doya doya teneffüs ettik, bayrama erişmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Kardeşlerimize hoşgörüyle yaklaşmada, kardeşlerimizle yardımlaşmada olabildiğince hassas olmamıza rağmen, maalesef ülkemizde yaşanan Ramazan-ı Şerif’lerin ruhu ile tezat hadiseler nedeniyle bu rahmet, bereket ve mağfiret günlerini bir yanımız buruk geçirdik. Verilen şehitler için yaşanan acılarla Ramazan’ın manevi iklimini bir yanımız eksik teneffüs ettik. Birbirimize omuz vurmamız için Ramazan ayı dâhil hiç ara vermeksizin gönül yaraları açan hain saldırıların, toplumsal vicdanda yaralar açmaya çalışan kumpasların sebebi omuz omuza verdiğimizde Türkiye’nin erişeceği kuvvet ve kudretten duydukları rahatsızlıktır. Onlar ne yaparsa yapsın biz, bu topraklarda huzur ve refah inşasını birini bir diğerine tercih etmeden eş zamanlı ve elbirliğiyle gerçekleştireceğiz, gerçekleştirmek zorundayız. Çünkü biz bu topraklarda hiçbir Ramazan’da ve hiçbir bayramda milletimizin tek bir ferdinin bile burukluk yaşamasını istemiyoruz. Bu topraklarda, bu topraklardaki her hanede Ramazanların huzur içinde idrak edilmesini, bayramların bayram gibi kutlanmasını istiyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle yaşadığımız bu manevi iklimin bizim coğrafyamızda ilelebet egemen olması en büyük temennimizdir. Bir başka temennimiz daha vardır, yoksula ve ihtiyaç sahibine yardım etmekten kimsenin imtina etmediği ülkemizde, bizim gönlümüzden geçen; yardımlara ihtiyaç duyacak hiç kimsenin kalmamasıdır. Bizim temennimiz ve çabamız coğrafyamızın ve milletimizin dünyanın en zengin, en müreffeh ülkesi ve milleti olması içindir. Bu duygularla tüm hemşehrilerimin, üreticilerimizin ve aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, bu rahmet ve bereket günlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.
AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker’de “Tüm feyiz ve bereketiyle bizi kucaklayan oruç, teravih namazı ve hayatımıza rehber edindiğimiz Kur’an Kerim ile geçirdiğimiz mübarek bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bu mübarek ay boyunca komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, birbirimizle sıkı bir dayanışma içinde olduk ve bir Ramazan Bayramına daha ulaştık. Ramazan bayramımız mübarek olsun. Bayramlar, rengi, ırkı, dili, mezhebi ne olursa olsun birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerdir. Bayramlar, insanlar arasında kaynaşmanın, dostluk ve muhabbetin gelişmesini sağladığı gibi ayrıca dinî his ve şuurun tazelenmesine de vesile olmaktadır. Bu bayram vesilesiyle komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla bayramlaşalım, kucaklaşalım, küskünlükleri ortadan kaldıralım. Ayrıca muhtaçları, düşkünleri koruyup gözetelim, bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri sevindirmeyi, başlarını okşamayı, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatalım inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle Karamanlı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder; ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.
Konuşmalardan sonra bayramlaşmaya geçildi, AK Parti Karaman Teşkilatı bayramlaşma programından sonra Karaman Belediyesinin bayramlaşma programına devam edildi.
 



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284