Antalya Karamanlilar Dernegi’nde Görev Degisimi

En fazla Karamanlinin yasadigi kent olan Antalya’da örgütlenen hemserilerimizin kurmus oldugu Antalya Karamanlilar Dernegi’nde yapilan genel kurul sonucunda görev degisimine gidildi.

 Antalya Karamanlilar Dernegi’nde Görev Degisimi

Karaman ve Karamanlilar için her zeminde ve her kosulda hizmet veren Karaman hayrani Orhan Yüksel, isleri ve bazi saglik sorunlari nedeniyle baskanlik görevini kendi istegiyle birakarak, bu görevi yine Karamanlilarin yakindan tanidigi beyefendi kisiligiyle kendini sevip saydiran KGRT eski programcilarindan Uzman Eczaci Emrah Kivanç Misirlioglu’na devretti.

Antalya Karamanlilar Dernegi Baskanligina seçilen Emrah Kivanç Misirlioglu kongrede yaptigi konusmada, “Son derece güzel, Karamanlilara yakisan bir genel kurul yasadik. Baskanlik görevini devraldigim Orhan Yüksel’e, bugün divan baskaligimizi yapan Sayin Turan Sener’e, yazmanimiz Sayin Selcen Diler'e ve bundan sonra yönetim kurulunda benim kahrimi çekecek olan sevgili yönetim kurulu üyelerim Fatma Bastug Erdogdu, Nail Ugur Erdogdu, Atay Uysal, Hüseyin Ayhan, Turan Sener ve Idris Nebi Günay'a ve tabi ki bütün dernek üyelerimize tesekkür ediyorum. Antalya'da yasayan 15.000 Karamanli nüfusu temsil etmenin agir yükünü omuzlarimizda hissediyor, güzel projelerle adimizdan bahsettirecegimizin sözünü veriyoruz. Bu vesileyle de Antalya'daki hemserilerimizin selamini tüm Karaman iline iletiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284