Bakan Kurum’un 1 Milyonluk Yatırım Sözüne Vatandaş Ne Dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum hafta başında bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere ilimize gelmiş, esnafları ziyaret etmiş, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek İsmet Paşa Caddesi yapım çalışmaları için 1 milyon TL sözünü vermişti. 

Bakan Kurum’un 1 Milyonluk Yatırım Sözüne Vatandaş Ne Dedi!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki heyet ile ilimiz esnaflarını ziyaret eden Bakan Kurum Karaman’da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bilgiler vererek seçim sonrası ekonomik yatırımların ilimizde de artacağını dile getirdi. İsmet Paşa Caddesi üzerindeki yol yapım çalışmaları hakkında bilgiler alan Kurum vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledikten sonra bu alanda yapılacak olan çalışmaların arttırılması gerektiğini de ifade etti. İlimiz İsmet Paşa Caddesi’ne yapılacak olan 1 milyon TL değerindeki yatırımın halkımız için daha refah bir şehir sunacağını Başkan Ertuğrul Çalışkan’ a aktaran Bakan Kurum bu konuda söz verdi.  
Mantar çalışmalarının durdurulduğu İsmet Paşa Caddesi’ne çıkan ekibimiz mikrofonları İsmet Paşa Caddesi’nde bulunan vatandaşlarımıza uzattı. Taşların yerinden oynamasından, alt yapı ve otopark yetersizliğinden vatandaşlar “Şehrimizin çok güzel bir caddesi. Mantar duba ile araçların kaldırıma çıkamaması yayaların kaldırımları kullanması açısından önemli. Caddenin ışıklandırması yetersiz. Kaldırım taşları yerinden oynuyor. Geçtiğimiz gün bir arkadaşımız yerinden oynayan taş nedeniyle düştü ve kafasını yere çarptı. Bu caddenin en büyük sorunu taş, aydınlatma ve yeşillik olmayışıdır” dediler.
“Ali Yazar Veli Bozar Olmasın”
Yapılacak olan çalışmaların 5 - 10 yıllık değil uzun soluklu olacak şekilde tasarlanmasını isteyen vatandaşlar “Bir belediye başkanı gelince yapsın diğeri gelince bozsun olayına çevirmesinler. Kaç belediye başkanı geldi geçti otopark sorununu çözemedi. Çünkü geleceğe yönelik değil gün kurtarmalık çalışmalar yapıldı bu il için. Madem 1 milyon TL sözü var o zaman bunun seçim çalışması olmadığının bir göstergesi olarak çalışmalara hız kesmeden başlasınlar. Şahıs çıkarlarının değil ilimizin çıkarlarının göz önüne alınacağı çalışmalar yapılsın” dediler.
(Haber Görüntülerini Karaman KGRT youtube kanalımızda izleyebilirsiniz)


 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 12:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mesut yüksel
Mesut yüksel - 5 yıl Önce

Yapılacak işleri işin erbabına verilmesi işi yapan firmanın garantili olarak yapması ileride bozulduğu zaman masrafı firmanın üstlenmesi şartı ile yaptırılırsa devlete ikinci bir masraf çıkmaz yoksa ali yapar veli bozar hesabına gelinir kısacası göstermelik iş yapılmasın ceremesini gene halkımıza çeker

SIRADAKİ HABER

banner284