Balkan Şampiyonu Fatma Sezer’den Sultanoğlu’na Ziyaret

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirilen Yol Bisikleti Balkan Şampiyonasında Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Sezer, büyük bir başarıya imza atarak Balkan Şampiyonu oldu.

Balkan Şampiyonu Fatma Sezer’den Sultanoğlu’na Ziyaret
Şampiyon sporcu Fatma Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam, Okul Müdürü Halil İbrahim Tüncer ve Antrenör Barış Ünlü ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret etti.
Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Balkan Şampiyonu olan Fatma Sezer’i tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, “Kızımızın elde etmiş olduğu başarı hakikaten çok önemli. İnşallah bundan sonraki spor hayatında daha büyük başarılar Fatma’yı bekliyor. Bu başarının devamını sağlamak için öğrencimiz bıkmadan usanmadan disiplinli bir şekilde çalışmaya devam etmeli” diye konuştu.
12 ülke arasında düzenlenen yarışmada şampiyon olmanın hiç de kolay bir iş olmadığının altını çizen Sultanoğlu, “Bu başarı tesadüfi bir başarı değildir. Öğrencimizin azmi ve kararlılığı olmasa ve başta ailesinin, öğretmenlerinin ve antrenörünün desteği olmazsa bu başarı elde edilemezdi. Biz yöneticilerin ise spora ve sporcuya destek vermeliyiz. Devletimiz bu konuda sporcularımıza gereken desteği vermekte” diyerek konuşmasına devam etti.
Öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlerde elde etmiş olduğu başarıların önemli olduğunu hatırlatan İl Müdürü Sultanoğlu, “Öğrencilerimizin fizik, kimya veya tarih gibi derslerinin yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda elde etmiş olduğu başarılar da bizler için çok kıymetlidir. Çünkü öğrencilerimizin sosyal ve sportif branşlardaki başarıları hayatının her safhasında önemli bir iz bırakmaktadır. Bu itibarla öğrencimiz Fatma’yı tekrar yürekten tebrik ediyorum. Öğrencimizi yetiştirip, bu başarıda katkısı olan ve emeği geçen idarecilerine, öğretmenlerine, ailesine ve antrenörüne çok teşekkür ediyorum. Öğrencimizin yolu da bahtı da açık olsun” dedi.
Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284