Basın İlan Kurumundan Yazılı Basına Eğitim

Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürlüğü Karaman’da resmi ilan gazete ve ilan veren kamu kurum temsilcilerine yönelik eğitim programı düzenledi.

Basın İlan Kurumundan Yazılı Basına Eğitim

Temmuz ayı içerisinde tanışma amaçlı Karaman’a geldiklerini belirten Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Mert daha önceki süreçte Karaman Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sunulan hizmetin 01 Eylül 2020 Salı gününden itibaren Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürlüğü tarafından yürütüleceğini söyledi. 
“İki Yıllık Bir Uyum Süreci Olacak”
Basın İlan Kurumunun tarihçesi hakkında kısa bir sunum yaparak konuşmasına başlayan Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Mert konuşmasında “Öncelikle alınan karar hepimiz için hayırlı olsun. 01 Eylül 2020 tarihinden itibaren Karaman ilinde faaliyet gösteren gazetelerimizle çalışmaya başlayacağız. Karşılaşılabilecek olduğunuz sorunların çözümü noktasında sizlere her türlü desteği vereceğiz. Gazetelerimizin bu sürece adaptasyon sağlaması için 01 Eylül 2022 tarihine kadar iki yıllık bir uyum süresi olacak” dedi. 
Resmi ve özel ilanların Basın İlan Kurumu aracılığıyla gazetelere aktarılacağını söyleyen Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ümit Mert gazete temsilcilerine İLANBİS portalı hakkında bilgiler vererek gelen soruları cevapladı. 27 Ağustos 2020 Perşembe günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen iki aşamalı yürütülen eğitim programın sabahki oturumuna resmi ilan alan gazete temsilcileri, öğleden sonraki oturumuna ise ilan veren kamu kurum temsilcileri katıldı. Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ümit Mert ve muhasebe bölümünden memur Enes Şekerci tarafından verilen eğitim yaklaşık 1,5 saat sürerken program soru cevapla son buldu. Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284