Ceza Evi Yolu Asfaltlandı

Karaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri, il merkezinden Garnizon Komutanlığı ve Cezaevi’ne giden yolu sıcak asfaltla kapladı.

Ceza Evi Yolu Asfaltlandı

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların birkaç gündür iyi gitmesiyle birlikte bazı bölgelerde asfalt çalışması gerçekleştirdi. İl merkezinden Garnizon Komutanlığı ve Cezaevi’ne giden yolda çalışma başlatan ekipler, yaklaşık 1 km uzunluktaki yola sıcak asfalt serdi.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada: ” Bu yıl yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. İhtiyaç duyulan yerler ve altyapısı tamamlanmış bölgeler planlama dâhilinde bir bir asfaltlandı. Malum olduğu üzere artık kış aylarına iyice girmiş bulunuyoruz. Havalar iyi geçtiği sürece asfalt ve yama çalışmalarına devam etmekteyiz. Ekiplerimiz şu anda cezaevi yolunda bir çalışma yapıyor. Eski yolu biraz daha genişlettik ve yola sıcak asfalt serdik. Vatandaşlarımızın önerilerini göz önünde bulundurarak halkımıza daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284