Dogalgazsiz Mahalle Kalmayacak

Karaman Belediyesi ve Enerya Gaz tarafindan Karaman’da önümüzdeki süreçte yapilmasi planlanan dogalgaz yatirimlari ile ilgili bir basin toplantisi düzenlendi.

 Dogalgazsiz Mahalle Kalmayacak

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Enerya Gaz Karaman Isletme Müdürü Abdulkadir Kiliç’in birlikte düzenledigi ortak basin toplantisinda; Karaman’daki dogalgaz hizmetinin yil sonuna kadar 48 mahalleye ulasacagi ayrica 2017’de dogalgazi olmayan mahalle kalmayacagi vurgulandi.

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, 2007 yilinda baslayan dogalgaz çalismalarindan bugüne gelindiginde, dogalgaz kullaniminin 45 mahalleye tam olarak ulastigini, 5 mahallenin bir kisminda kullanildigini, geriye kalan 6 mahallenin dogalgaz çalismalarinin da 2017 yilina kadar tamamlanacagini söyledi. Bir yil öncesinden hangi mahallede dogalgaz çalismasi olacagini vatandaslarimiza duyuracaklarini ifade eden Baskan Çaliskan, belediye yatirimlarini da bu plana göre sekillendireceklerini belirtti.
Enerya Gaz Isletme Müdürü Abdulkadir Kiliç ise, dün itibari ile yil sonuna kadar tamamlanmasi planlanan Beyazkent Mahallesi’nde dogalgaz çalismalarinin basladigini, kismi olarak kullanan Seyh Samil, Siyahser, Gevher Hatun, Taptuk Emre ve Seyh Edebali Mahallelerinin de 2015 yilinda tam olarak kullanim saglanacagini söyledi. Kiliç ayrica dogalgaz sürecinin hizla ilerlemesi için Karaman Belediyesi’nin gerekli olan yapisal destegi sagladigi için de tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284