Eğitime Katkı Sağlayan Avukat Mutlu’dan Kütüphane

Karaman merkeze bağlı Kılbasan Köyü İlkokuluna kütüphane yapımı için İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ile Hayırsever Avukat Hüseyin Mutlu protokol imzaladı.

Eğitime Katkı Sağlayan Avukat Mutlu’dan Kütüphane

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalanan protokol öncesi konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, geçmişten bu güne eğitim çalışmalarına katkı sağlayan hayırseverleri sebebiyle ilimizin şanslı bir il olduğunu ifade ederek bu vesileyle eğitime sağlanan her türlü destek için tüm hayırseverlere teşekkür etti.
İl Müdürü Çalışkan, “Okul ve eğitim kurumlarının yapımı kadar eğitim ortamlarının daha da zenginleştirilmesine yönelik bu protokolle yapılacak kütüphane öğrencilerin kitapla buluşmasına çok büyük katkılar sağlayacak. Bu anlamlı bağışı için hayırsever Hüseyin Mutlu Bey’e teşekkür ediyorum.” dedi.
Dünyanın yaşanan tüm sorunlarına ancak eğitim ve kitaplarla çözüm bulunabileceğini ifade eden Avukat Hüseyin Mutlu, bu noktada Kılbasan İlkokuluna bir kütüphane ve tasarım beceri çalışmalarına yönelik atölye yapımını gerçekleştireceklerini dile getirdi. Kütüphanenin tamamlanmasının ardından başka bir projeyle de eğitime desteklerinin devam edeceğini belirten Hüseyin Mutlu, yapılacak kütüphanenin hayırlı olmasını diledi.
Karşılıklı protokol imzasının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284