Sendikalardan Çakır`a Ziyaret

İlimizde faaliyet gösteren işçi ve memur sendikası başkanları ve temsilcileri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır`ı ziyaret ettiler.

Sendikalardan Çakır`a Ziyaret

İlk olarak Yol-İş Sendikası 2 Nolu Konya Şube Başkanı Ali Alkan ve 2 Nolu Şube Mali Sekreteri Ali Ay'ı makamında kabul eden Çakır, İl Özel İdaresinde görev yapan işçilerin mevcut koşullarının iyileştirilmesi ve varolan sorunların çözümü için değerlendirmelerde bulunduklarını ve sendikalarımızla işbirliği içerisinde huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamının her zaman öncelikleri olduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.
Yol-İş Sendikasının ardından Karaman Memur-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir, Büro Memur-Sen Başkanı Cavit Bardak, Enerji Bir-Sen İl Başkanı Duran Yılmaz ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı Mustafa Karaoğlan tarafından makamında ziyaret edilen Çakır, görüşmelerin ardından ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "Sendikalarımıza kapımız her zaman açık, çalışan her personelimiz bizim için bir değer. Bu anlayışla her zaman karşılıklı işbirliği içerisinde olmaya hazırız." Dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284