Enerya’ya Insana Saygi Ödülü

Enerya, her yil ‘Insan Kaynaklari Zirvesi’ çerçevesinde sahiplerini bulan “Insana Saygi Ödülleri”ni kazandi. Firma ödülünü 17 Subat 2016 tarihinde düzenlenecek Insan Kaynaklari Zirvesi’nde alacak.

Enerya’ya Insana Saygi Ödülü

Her yil düzenlenen Insan Kaynaklari Zirvesi çerçevesinde verilen “Insana Saygi Ödülleri”ni bu yil kazanan firmalar arasinda Türkiye’nin en büyük dogal gaz dagitim firmalarindan Enerya da yerini aldi.
68 BIN FIRMA ARASINDAN SEÇILDILER
Türkiye’nin en büyük online istihdam platformlarindan Kariyer.net ana sponsorluguyla verilen Insana Saygi Ödülü’nü tam 68 bin firmanin arasindan siyrilarak ödüle hak kazanan farkli sektörlerden 200 firmadan biri olarak yer aldiklarina dikkat çeken Enerya Insan Kaynaklari Direktörü Berna Tuncel, Enerya’ya yeni personel alimi için çikilan ilanlarin sayisi, alinan basvuru sayisi ve bu basvurulara dönüs hizi ile bu ödüle layik görüldüklerini dile getirerek, “Özellikle bize basvuran aday sayisinin artisi; Enerya’nin hem is faaliyetleri alaninda her geçen gün büyümesi, hem de çalisanlarina yönelik gelistirdigi politikalarin farkli mecralarda duyulmasi ile gerçeklesiyor. Marka bilinirligine de büyük ölçüde pozitif etki eden bu önemli ödülü kazanmamizda emegi geçen herkese sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.
ÖDÜL KIMLERE VERILIYOR?
Insan Kaynaklari Zirvesi’nde sahiplerine verilen Insana Saygi Ödülleri, aday basvurularini yüzde yüz olarak yanitlayan, en çok istihdam yapan ve en çok basvuru alan firmalara veriliyor. Ayrica, adaylarin oylamasiyla belirlenen en begenilen firma ve en begenilen is ilanlari da ödüllendiriliyor. En çok istihdam yapan ve en çok basvuru alan firmalar, Insana Saygi Ödülleri içinde özel bir yere sahip.
Enerya, Konya, Konya Eregli, Karaman, Aksaray, Nigde, Nevsehir, Çorum, Antalya, Denizli, Aydin ve Erzincan dogal gaz dagitimi yaparak Türkiye’de enerji sektöründe en önemli firmalar arasinda yer aliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284