Görme Engelli Vatandaslar Ak Parti’yi Ziyaret Ettiler

Geçtigimiz haftalarda Kale Sosyal Tesislerinde engelli vatandaslarla bir kahvalti programinda bir araya gelen AK Parti Il Baskanligi geçtigimiz hafta sonu da görme engelli vatandaslar için bir çay daveti düzenledi.

 Görme Engelli Vatandaslar Ak Parti’yi Ziyaret Ettiler

Çay davetine Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Sosyal Isler Baskanlari, Belediye Meclis Üyesi Ali Konukseven ve esi ile birlikte görme engelli vatandaslar katildi.
Program Ak Parti Il Sosyal Isler Baskani Ümit Gülin Göksoy’un açilis konusmasindan sonra görme engelli vatandaslara içinde Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in dünya engelliler haftasi kutlamasi, kisa özgeçmisi ve sosyal devlet olmanin özelliklerinin anlatildigi kabartma yazili paketler dagitildi.
Çay ve pasta ikrami yapilmasinin ardindan görme engelli 8 yasindaki Berathan Kardas ve 12 yasindaki Abdülfettah Pinar önce “Üflediler Söndüm” sonra Yavuz Bingöl’ün “Haberin Varmi” türkülerini seslendirdiler. Sonrasinda Abdüllatif Pinar Kur’an-i Kerim’den ezberlemis oldugu bir sureyi makamli okuyarak programa katilanlari duygulandirdi.
Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan kisa bir selamlama konusmasi yaptilar. Il Baskani Kerim Dereli programa katilanlara tesriflerinden dolayi tesekkür ederken Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan da Kent konseyinde engelli ve yasli vatandaslar için engelli meclisi ve yaslilar meclisi kurulacagini, bu meclislerde de engelli ve yasli vatandaslarimizi temsil edecek, onlarin sorunlarini ve taleplerini en iyi sekilde ifade edebilecek engelli ve yasli üyelerin bulunacagi müjdesini verdi. Trafikte, kaldirimlarda, Kamu hizmet binalarinda görme engelli vatandaslarimiza sunulan ve sunulacak hizmetleri anlatti. Bunun gibi programlarla engelli vatandaslarimizla Belediyeyi bulusturan çalismalarindan dolayi Ak Parti Karaman Il Baskani Kerim Dereli ve Sosyal Isler Birim Baskanlarina tesekkür etti.
Programda söz alan görme engelli vatandas Fadime Önasya da Ak Parti Karaman Il Baskanligina ve Karaman Belediye baskanina görme engelli vatandaslar için hassasiyet gösterilerek yapilan hizmetler ve programlar için görme engelli vatandaslarimiz adina tesekkür ederek kent konseyi engelli meclisinde severek yer almak istedigini belirtti.
Il Baskani Kerim Dereli ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan vatandaslarimizin taleplerini dinleyip sorulan sorulari cevaplandirdiktan sonra davet sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284