Hemserimiz Bardakçi’nin Basarisi Ulusal Basinda

Ilimize bagli Ermenek ilçesinde dogup büyüyen Egitimci Yazar ve KONER Baskani Halit Bardakçi’nin Ankara Yüksek Ihtisas Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde Prof. Dr. olarak görev yapan oglu Hasmet Bardakçi’nin iz birakmayan bir operasyonla 22 yasindaki genç kizin kalp kapakçigini degistirdigi ameliyat ulusal basinda büyük yanki buldu.

Hemserimiz Bardakçi’nin Basarisi Ulusal Basinda

Kalp Damar Cerrahisi Prof. Dr. Hasmet Bardakçi, genç hastanin gögsünü açmadan koltuk altindan 6 santimetrelik gizli kesiyle aort kalp kapagini degistirdi. Hiçbir sekilde ameliyat izi fark edilmeyen operasyonla sagligina kavusan hasta Songül Saylam, “Koltuk altindan yapilan ameliyati duymustum fakat bu kadar yaygin oldugunu bilmiyordum. Daha önce gittigim doktor Hasmet Bardakçi’nin ismini verince kendisini arastirdim ve hasta yorumlarinin olumlu oldugunu görünce kendisiyle görüserek ameliyata karar verdim. Kendisine tesekkür ederim” dedi.
Prof. Dr. Hasmet Bardakçi ise "Kalp ameliyatina aday hastalarin, özellikle gençlerin, ameliyat izi kaygisiyla ameliyatlarini erteleyebildiklerini belirterek, bu durumun hastaligin ilerlemesine neden oldugunu söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284