Karamanli Pedallar Milli Takim Kampinda

Türkiye Bisiklet Federasyonunun Antalya ilinde düzenleyecegi Yildiz, Genç ve Büyük Bayan Bisiklet Milli Takim kampina Karaman’dan 6 sporcu katiliyor.

Karamanli Pedallar Milli Takim Kampinda

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2016 yilin da programladigi yurt içi ve yurt disi organizasyonlara hazirlik amaci ile Antalya ilinde düzenleyecegi Yildiz, Genç ve Büyük Bayan Bisiklet Milli Takim kampina Karaman’dan farkli kulüplerden 6 sporcu katilacak. Bayan Bisiklet Milli Takim antrenörlügünü ise Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bisiklet antrenörü Baris Ünlü yapacak.
11-20 Aralik 2015 tarihleri arasinda yapilacak olan milli takim kampina katilacak sporcular ise, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü’nden Selver Sezer, Kader Sahin ve Irem Ceren Akan, Performans Spor Kulübü’nden ise Aybike Ünlü, Fatma Sezer ve Esra Kahraman olarak belirlendi.
Sporcularinin milli takimin katilacagi yarislara hazir oldugunu dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;“ Milli takima sporcu göndermekle gurur duyuyoruz. Ayrica Karaman’da 1990 yilindan bu yana bisiklet bransiyla ilgilenen ve yetistirdigi sporcularla birçok basariya imza atan bisiklet antrenörümüz Baris Ünlü’nün de Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafindan yildizlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Bayanlar Bisiklet Milli Takim antrenörlügüne getirilmesi ise ayri bir gurur kaynagi oldu. Sporcularimiz kampta iyi bir hazirlik dönemi geçirerek, milli maçlarda da ellerinden gelenin fazlasini yapacaklarina inaniyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284