Madde Bagimligi Ve Uyusturucu Ile Mücadelede Yürütülen Çalismalar Ele Alindi

Il Uyusturucu Ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Vali Murat Koca Baskanliginda toplandi.

Madde Bagimligi Ve Uyusturucu Ile Mücadelede Yürütülen Çalismalar Ele Alindi

Polisevinde gerçeklestirilen toplantiya; Vali Koca’nin yani sira Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Cumhuriyet Savcisi Ali Resul Ceritlioglu, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcisi Erkan Karahan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve koordinasyonun diger üyeleri katildi.
Madde bagimliligi ve etkileri konusunun ele alindigi kurul toplantisinin ilk bölümünde; Il Emniyet Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü, Halk Sagligi Müdürlügü ve Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlükleri madde bagimliligi ve etkinlerine yönelik sunumlarini yaptilar.
Madde bagimliligi ve etkilerinin farkli yönleriyle incelenip, arastirildigi toplantida, uyusturucu ve ilimizdeki uyusturucu kullanimina iliskin bilgilerin yani sira uyusturucu ve madde kullaniminin önlenmesine yönelik olarak kurumlarin yürüttügü çalismalar konusunda da kurul üyelerine bilgiler verildi.
Toplantida ayrica madde bagimliliginin toplum üzerindeki olumsuz etkileri ile madde bagimliligi ve uyusturucu ile mücadelede alinacak önlemler konusu vurgulandi. Toplantinin devaminda 2015 yili Haziran ayi içerisinde yapilan toplantida alinan kararlar ve bu kararlarin uygulama süreçleri ile madde bagimliligi ve uyusturucu konusunda koordinasyon kurulunun, 10 aylik döneminde yürütülen ve devam eden çalismalari ele alindi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284