İhsaniye-Kalaba-Çukur Ve Bucakkışla Fethedildi!

Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, Parti Yöneticileri, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez ile birlikte İlimiz Merkeze bağlı İhsaniye, Kalaba, Çukur ve Bucakkışla Köylerini ziyaret etti.

İhsaniye-Kalaba-Çukur Ve Bucakkışla Fethedildi!

Ziyaretlerine bu yıl 7.’si düzenlenen İhsaniye Yörük Şenlikleri ile başlayan heyet, şenlikte köyden ve dışarıdan gelen birçok hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek hem hasret giderdi hem de vatandaşlarımızın istek ve görüşlerini birinci ağızdan dinlediler.
Ziyaretlerin bir sonraki durağı Kalaba Köy Muhtarı Durmuş Ali Tuna’nın daveti ile Kalaba Köyü oldu. Köyde muhtar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek hasbihal edip sorunları dinleyen yetkililer, davetleri ve misafirperverlikleri için muhtar Tuna ve köylülere teşekkür ettiler.
Ziyaretlerine Çukurköy ile devam eden Vekil Şeker ve beraberindeki yetkililer, köylülerimiz ile sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelerek hem gündemi değerlendirdiler hem de güncel sorun ve talepleri istişare ettiler.
Ziyaretlerin son durağı Bucakkışla köyü oldu. Köy meydanında muhtar ve vatandaşlar ile karşılıklı istek ve önerilerin dile getirildiğini belirten yetkililer, sıcak ve samimi ortamlarda kendileri ağırlayan vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284