Karaman`da Spor Programinin Çekimlerine Basladik

Ilimizde yasayan ve özellikle futbola gönül vermis kisi ve kuruluslarin görüslerini alarak bir belgesel hazirlayan KGRT çalismalarini hizlandirdi.

Karaman`da Spor Programinin Çekimlerine Basladik

Geçtigimiz hafta içerisinde ilimizin sevilen sayilan simalarindan Karaman’i fotograflarla belgeleyip gelecege miras birakan Foto Renk Mustafa Koçak abimizin hazirlayip sundugu “Karaman’da Spor” programinin çekimleri yapildi.
Bu konuyla ilgili olarak kendisinden bilgi edindigimiz Koçak, “Uzun zamandan beri düsündügüm bu belgeseli Karaman’da halen yasayan ve futbola gönül vermis kisi ve kuruluslari sirasiyla çekecegiz. Gençlik yasamlarinda Karamanspor’da basarili futbol hayatlari olan emekli ögretmenlerimizden Zeynel Beyhan ve yine emekli ögretmenlerimizden gardasim Mehmet Erdil’le konustuk. Bu belgeselimiz sadece futbolla kalmayacak Karaman’in geçtigimiz yillardaki kültürünü, egitimini ve sosyal yasamini da gözler önüne dökecek. Bu konuda Karamanli hemserilerimizden de yardim bekliyorum. Bildiklerini, gördüklerini bizlerle paylasmalarini istiyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284