KGM Gençlik Kulübü Dernegi Arnavutluk Yolcusu

Kgm Gençlik Kulübü Dernegi’nin Arnavutluktaki MENV Grup ile ortakligi sonucu olusturulan ‘Yesil Girisimcilikte Yesil Isik ( Green Light on Green Entrepreneurship) ‘ isimli projesi, Avrupa Komisyonu-Arnavutluk Yürütme Ajansi (European Commission-Albanian Executive Agency) tarafindan kabul edildi.

KGM Gençlik Kulübü Dernegi Arnavutluk Yolcusu

Proje ile alakali tüm masraflar Avrupa Komisyonu-Arnavutluk Yürütme Ajansi tarafindan verilen hibe ile karsilanacak. Proje, 17-24 Nisan 2014 tarihleri arasinda 12 farkli ülkenin (Türkiye, Bulgaristan, Estonya, Almanya, Italya, Romanya, Slovenya, Bosna-Hersek, Yugoslavya, Makedonya, Sirbistan, Arnavutluk) katilimiyla Arnavutluk-Pogradec’te gerçeklestirilecektir. KGM Gençlik Kulübü Dernegi adina Karaman’dan 2 genç bu projede yer alacak. Toplamda 26 gencin katilimiyla 8 gün boyunca sürecek olan egitimde, ülke ve kültür tanitimlari basta olmak üzere çesitli egitimler yapilacak. Egitimler sonucu tüm katilimcilar, bilgi ve becerilerinin tanimlanmasi ve projeye katilimini belirten Uluslar arasi geçerlilige sahip Youthpass Sertifikasi ile ödüllendirilecek.
Kgm Gençlik Kulübü Dernegi Yönetim Kurulu Baskani olan A. Yagmur Süzer,“Karaman’da istikrarli bir sekilde Gençlik Projeleri gerçeklestiren, yurtdisina ülkemizi en iyi temsil edecek sekilde bir çok gönüllü genci gönderen, Karaman’a yurtdisindan birçok ülkeyi misafir eden Ilk ve Tek kulüp olmanin sevincini yasiyoruz. Gençlerin uluslar arasi deneyim kazanmalarina, basta ülkemiz olmak üzere Karaman’i uluslar arasi platformda en iyi sekilde tanitmaya ve temsil etmeye devam edecegiz. Kulübümüzün kurulusundan bu yana bütün çalismalarimizda bize destek veren KARDAK (Karaman Dagcilik ve Aama Kurtarma Kulübü) Yönetim Kurulu Baskani Abdurrahim Dinçer’e tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284