KMÜ’de Bilgi Yarismasi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Karaman konulu bilgi yarismasi düzenlendi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafindan düzenlenen yarismaya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ibrahim Yilmaz, Personel Daire Baskani Mustafa Saglam, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Baskani Hidir Metin, akademik ve idari personel ile çok sayida ögrenci katildi.

KMÜ’de Bilgi Yarismasi

Baskanligini Edebiyat Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Askin Balci’nin yaptigi yarisma jürisinde Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Yalçin, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ögretim Görevlisi Namik Kemal Erdemir, KMÜ Genel Sekreter Yardimcisi Adnan Tiske ve Karamandan.com Editörü Adem Kocatürk yer aldi.
Üçer kisiden olusan dört grubun bulundugu bilgi yarismasinda, yarismacilara toplamda elli soru soruldu. Bir soru haricinde tüm sorulara en az bir grup dogru cevap verirken, hiçbir grubun bilmedigi tek soru dinleyicilere yöneltildi ve bilen kisiye hediye verildi.
Yarisma sonucunda ikinci grup 42 puanla yarismayi lider tamamlarken, 41 puan alan birinci grup 2. , 40 puan alan üçüncü grup 3. ve 37 puan alan dördüncü grup 4. oldu.
Yarisan bütün gruplara hediyelerin verildigi program, jüri üyelerine Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ibrahim Yilmaz tarafindan plaket sunulmasiyla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284