KMÜ’ye Nigde Tanitim Günlerinde Yogun Ilgi

Nigde Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan bu yil ilki düzenlenen “Üniversite Tanitim Günleri” 03-05 Mayis 2013 tarihlerinde Nigde Ögretmenevi’nde gerçeklestirildi. Tanitim günlerinde Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini (KMÜ) Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Birimi temsil etti.

KMÜ’ye Nigde Tanitim Günlerinde Yogun Ilgi
 
Yurtiçinden ve yurtdisindan toplam 21 üniversitenin katildigi etkinligin açilisini Nigde Valisi Âlim Barut yapti. Açilisin ardindan üniversitelerin stantlarini gezen Vali Barut, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini aralarinda görmekten büyük memnuniyet duyduklarini ifade etti ve “Komsu il Karaman’dan etkinligimize hos geldiniz.” dedi.
Üniversite Tanitim Günleri kapsaminda üç gün boyunca Nigde’de bulunan ortaögretim kurumlari ve dershaneler, üniversitelerin stantlarini ziyaret ederek katilimci üniversitelerden bilgi aldilar.
KMÜ Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Birimi çalisanlari, tanitim günleri kapsaminda KMÜ’yü tanitici materyaller dagitarak üniversite adaylarinin bölümler ve puanlarla ilgili sorularini yanitladilar. Karaman ve Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi hakkinda adaylara ayrintili bilgi veren Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Birimi temsilcileri, KMÜ’yü tercih edecek adaylarin siradan bir üniversitede ögrenim görmeyeceklerinin altini çizdiler.

    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284