Kütüphane Haftasi Kutlaniyor

Kütüphane Haftasi düzenlenen etkinliklerle kutlaniyor. Kutlamalar çerçevesinde Piri Reis Kültür Merkezinde program düzenlendi.

Kütüphane Haftasi Kutlaniyor

Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirilen kutlama programina; Vali Murat Koca, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, daire müdürleri, vatandaslar ve ögrenciler katildi.
Kütüphane Müdürü Adile Uyar ile Il Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta’nin protokol konusmalarinin ardindan, kütüphane haftasi etkinliklerine iliskin hazirlanan slayt gösterisi ve Yavuz Selim Ortaokulu ögrencileri tarafindan sergilenen tiyatro gösterisi izlendi. Daha sonra 2013 yili içerisinde en çok kitap okuyan okuyuculara, Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafindan ödülleri verildi. Program, Güzel Sanatla Lisesi ögrencilerinin seslendirdigi birbirinden güzel eserlerle sona erdi.
Programin sonunda Vali Murat Koca, Kütüphane Haftasi etkinlikleri kapsaminda Piri Reis Kültür Merkezinde; yagli boya resim ve kitap sergisinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldi.
50. Kütüphane Haftasi etkinlikleri, 2 Nisan 2014 Çarsamba günü Kayserili Halk Kütüphanesi önünde saat 12.30 – 13.30 saatleri arasinda gerçeklestirilecek olan okuma etkinligi ile devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284