Mersin’de Bölgesel Istisare Toplantisi Yapildi

Milli Egitim Bakanligi tarafindan tasra teskilatindaki uygulamalari yerinde görmek, merkez teskilatinda yürüyen çalismalarla ilgili olarak il yetkililerini bilgilendirip, fikirlerini almak ve rehberlik etmek amaciyla; 21–22 Ocak 2013 tarihleri arasinda Mersin’de istisare toplantisi düzenlendi.

Mersin’de Bölgesel Istisare Toplantisi Yapildi

Ilimizi temsilen Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nun katildigi Mersin’deki istisare toplantisina Mesleki ve Teknik Egitim Genel Müdürü Ömer Açikgöz, Insaat ve Emlak Grup Baskani M. Mustafa Murat, Din Ögretimi Genel Müdürlügü Ögrenci Isleri ve Sosyal etkinlikler Grup Baskani Mustafa Yavuz, Temel Egitim Genel Müdürlügü Projeler Grup Baskani Zeynep Öçgüder, Özel Egitim Kurumlari Genel Müdürlügü Özel Kurumlar Grup Baskani Ali Karagöz, Adana, Konya, Hatay, Osmaniye, Nigde, Antalya ve Mersin Il Milli Egitim Müdürleri katildi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ilimizde yapilan çalismalarla ilgili yaptigi sunusunda ilimiz ile ilgili istatistikî bilgiler, devam eden ve yapilacak olan projeler hakkinda bilgi verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284