Milletvekili Akgün, Hastanede Yatan Çocuklarin Bayramini Kutladi

Ilimiz Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uzman Doktor Nuriye Ulu, Idari ve Mali Isler Baskani Mehmet Yavuz, Devlet Hastanesi Bashekim Yardimcisi Mehmet Uysal ve Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Songül Kaya, Dogumevi Hastanesini ziyaret ederek 21–28 Nisan tarihleri arasinda kutlanan Ebeler haftasi nedeniyle hastanede görev yapan ebeleri ziyaret ederek karanfil verdiler.

Milletvekili Akgün, Hastanede Yatan Çocuklarin Bayramini Kutladi

Heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle de Hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak, seker, bayrak ve balon armagan etti. Akgün, hastalarla ve çalisanlarla sohbet ederek saglik hizmetlerinden duyulan memnuniyeti dile getirdi.
Milletvekili Akgün, hastalarin tedavi süreçlerini, çalisan personeller sayesinde rahat ve güvenli geçirdiklerini belirterek, “ Karaman ilindeki saglik hizmetlerinden duyulan memnuniyet sizlerin eseridir. Sizlerin bu denli verimli ve fedakârca çalismalarinizin hakkini yeterince veremiyor olabiliriz fakat hastalarin dualari, Allah rizasini almaniz, sizler için en büyük kazançtir. Güler yüzlü personel ile memnuniyetin bulustugu bu hastanede bulunmaktan dolayi kivanç duydum” dedi.
Ebeleri dinleyerek, onlara her konuda destek olacaklarini belirten Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu’da, “Ebelik meslegi bilinen en eski mesleklerdendir. Kadinlarin sadece dogum aninda degil, dogum öncesinde, sonrasinda ve hatta ilkögrenimine baslamadan önce asilarina kadar takip eden, hem annenin hem de çocugun yaninda olarak onlara her konuda yardimci olan, çok yönlü ve her an ihtiyaç duyulan belki de en kutsal meslek grubudur. Bizler de Karaman halkina hizmet için buradayiz ve hepinizin bu ugurda canla basla çalistiginizi biliyorum. Hepinize çok tesekkür ediyorum. Bu mesakkatli yolda, bu kutsal görevde, mesai saati gözetmeksizin, 7/ 24 her daim görevini eksiksiz yapma bilinciyle hizmet veren tüm arkadaslarimizin günü kutlu olsun” diyerek sözlerini tamamladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284