Modern Bir Park Daha Karamanla Bulusuyor

Karaman Belediyesi’nin modern projelerinden birisi olan ve ünlü Türk denizcisi Piri Reis’in adini tasiyan Piri Reis Parki insasi tüm hiziyla devam ediyor.

 Modern Bir Park Daha Karamanla Bulusuyor

Çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, yapimina devam edilen Piri Reis Parki hakkinda detayli bilgiler verdi. Parkin, Karaman için modern bir proje oldugunu vurgulayan Baskan Çaliskan sunlari kaydetti:

“Ramazan Bayrami öncesinde yüklenici firmayla park yapimi için sözlesme imzaladik ve yer teslimi yaptik. Karamanli ve önemli sahsiyetlerden olan Piri Reis’in ismini verdigimiz bu park, son derece modern ve fonksiyonel bir görünümde olacak. Çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Diger yandan Eregli-Karaman girisinde yaptigimiz bu park, disardan gelen misafirlerimizin nazarinda Karaman’a önemli bir imaj kazandiracagini düsünüyorum.”
“20 Bin Metrekare Üzerinde Güzide Bir Park Olacak”
Piri Reis Parki’nin bu yil içinde yapiminin tamamlanacagini ifade eden Baskan Çaliskan: “20 bin metre alana sahip olan park insallah bu yil içerisinde Karaman’in hizmetine sunulacaktir. Park içerisinde; spor sahalari, 250 metrekarelik fiskiyeli dev bir havuz, pergoleler, kamelyalar, fitness alani, kafeterya ve gemi tasvirli sekilde planlanan çocuk Oyun gurubu yer alacak. Piri Reis parki sahip oldugu özelliklerle Karamanin en modern parklarindan birisi olacaktir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284