Karaman Belediye Spor Bir Üst Turda

Karaman Belediye Spor ile Usak Sportif Gençlik takimlari arasinda oynanan Türkiye Kupasi ön eleme maçinda turu geçen taraf, temsilcimiz Karaman Belediye Spor oldu.

Karaman Belediye Spor Bir Üst Turda

Ilimizi BAL liginde temsil eden Karaman Belediye Spor, Türkiye Kupasi ön eleme turunda kendi sahasinda Usak Sportif Gençlik ile karsilasti. Mücadelenin ilk yarisinda etkili ataklar gerçeklestiren temsilcimiz, rakibine ise hiç pozisyon vermedi.
Ilk yarisi 0-0 tamamlanan karsilasmanin ikinci yarisinda nadir gerçeklestirdigi atakla 62. dakikada Zafer Sever ile golü bulan konuk ekip 1-0 öne geçti. Golden hemen 1 dakika sonra Karaman Belediye Spor, Cihan’in sik vurusuyla beraberligi yakaladi. Mücadele 1-1’lik beraberlikle tamamlanirken maç 15’er dakikalik uzatmalara gitti.
Ilk uzatma bölümünün sonlarina dogru ceza sahasi disinda topla bulusan Mete, harika bir vurusla takimimizi 2-1 öne geçiren ve turu getiren golü atarak mücadelenin bu sonuçla bitmesini sagladi.
Maçin son düdügüyle birlikte saha içine kosan teknik heyet futbolcularla galibiyet coskusunu yasarken, tribündeki seyirciler ise bol bol tezahürat yapti. Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan da, teknik heyeti ve futbolculari galibiyetlerinden dolayi tebrik etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284