Muhtarlar Dernegi’nden Baskan Çaliskan’a Plaket

Karaman Muhtarlar Dernegi Baskani Ali Öngay ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i makaminda ziyaret etti.

Muhtarlar Dernegi’nden Baskan Çaliskan’a Plaket

Muhtarlarin genel sorunlarinin konusuldugu ziyarette; Karaman’a modern muhtarlik binalari kazandiran Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a, muhtarlar dernegi olarak tesekkür plaketi takdim edildi.
Muhtarlarla isbirligi içinde bölgeye hizmet ettiklerini belirten Baskan Çaliskan, yerel yöneticilerin ve muhtarlarin ortak amaçlarinin vatandasa hizmet oldugunu söyledi. Baskan Çaliskan konusmasinda: ”Yerel yönetimler ve muhtarlarimizin ortak amaci vatandasa hizmet etmek. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, mahallelerin sorunlarini muhtarlarimizdan ögreniyor ve bölgeye hizmeti isbirligi içinde gerçeklestiriyoruz. Muhtarlarimizin sikintilarini biliyorum. Öncelikle onlarin görevlerini rahatlikla yürütebilecekleri, vatandaslarla görüsebilecekleri, toplantilarini yapabilecekleri mekânlara ihtiyaçlari vardi. Bu yönde bir çalisma yaparak farkli bölgelerde iki katli modern binalar insa ettik. Ayrica Muhtarliklar Müdürlügünü kurarak mahallelerin ihtiyaçlarina daha hizli cevap vermeye basladik. Muhtarlarimizla is birligi ve gönül birligi içinde çalismalarimizi devam ettirecegiz”dedi.
Karaman’daki belediye çalismalarini takdirle karsiladiklarini söyleyen Muhtarlar Dernegi Baskani Ali Öngay da, Baskan Çaliskan’in muhtarlarla olan koordineli çalismasindan çok memnun kaldiklarini belirterek tesekkür plaketi takdim etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284