Öğretmenevi Sıcak Çorba İle Deprem Bölgesinde

Karaman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde deprem bölgeleri için üretilen 15 bin rol ekmek deprem bölgelerine gönderilirken Karaman Öğretmenevi tarafından bölgede kurulan aşevinde pişen sıcak çorba içleri ısıtıyor.

Öğretmenevi Sıcak Çorba İle Deprem Bölgesinde

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan yapmış olduğu paylaşımda, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden hemen sonra başlatılan yardım seferberliği çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyon ekiplerimizi oluşturduk. Ekiplerimiz ekmek üretimi ile birlikte diğer yardımları da organize ederek deprem bölgesindeki illerimize sevkiyatını sağlamaya başladı. Bu zorlu günleri millet olarak el birliği ile aşacağız. Karaman Mesleki Teknik Anadolu ile Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimize ait olan fırınlarında günlük ürettiğimiz yaklaşık 15 bin rol ekmekleri afet bölgesine ulaştırmaya devam ediyoruz. Katkıda bulunan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ayrıca Karaman Öğretmenevi üzerinden oluşturduğumuz mobil mutfağımız Hatay Defne'de ilk sıcak çorbalarını çıkardılar. Allah yardımcımız olsun.” dedi.

Deprem bölgesinde pişen ve dağıtılan sıcak çorbada benimde katkım olsun diyen hayırseverler pirinç, şehriye, salça, yağ gibi kuru gıda malzemelerinin bağışı için Öğretmenevi Müdürlüğü ile iletişime geçebilir.  Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284