Oğuzkaan Özdağ’ın Mutlu Günü

Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ’ın oğullarından Oğuzkaan Özdağ, Rüveyda Özer ile 20 Ağustos Cumartesi günü Pullman Otel İstanbul Convention Center’da dünya evine girdi. Çiftin düğününe iş dünyasından isimler ile bürokrasinin önemli temsilcileri katıldı.

Oğuzkaan Özdağ’ın Mutlu Günü
Ülkemizin önemli sanayi kuruluşlarından Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ’ın en küçük oğlu ve Saray A.Ş. içinde üretimden işletmeye, satış ve pazarlamaya kadar 360 derece iş öğrenme stajı devam eden ve halen Saray Bisküvi Modern Ticaret Kanal Müdürü olan Oğuzkaan Özdağ, nişanlısı Rüveyda Özer ile Pullman Otel İstanbul Convention Center’da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ ile diğer Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özdağ ve Bekir Özdağ’ın hazır bulunduğu nikâh, Pullman Otel’de gerçekleştirilen törenle kıyıldı. Çiftin düğün törenine siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından değerli konuklar katıldılar. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Eski Milli Eğitim Bakanı ve Akademisyen Ömer Dinçer, Sanayi, Ticaret, Enerji ve Teknoloji Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız, Meclis İdari Amiri Salim Uslu, yine Meclis İdari Amiri Erdoğan Özeğen ve İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, eski Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, iş adamlarından Ahmet Çalık, Selim Acar, Murat Doğan, İsmail Çoban, Ahmet Arıcı, Mevlüt Helvacızade, İsmail Tayyar, Ahmet Öz, Mustafa Bender, Mehmet Ali Şimşek, Hasan Özdağ, Saray Holding’in özel konuğu Suudi iş adamı Sameer Bafael ve gazeteci İsmail Kapan gibi bürokrasinin önemli temsilcileri ile çok sayıda iş adamı dâhil bine yakın davetlinin yer aldığı tören boyunca çiftin mutlulukları ve heyecanı gözlerinden okunuyordu.
Oğuzkaan Özdağ kimdir?
28 Eylül 1987, Karaman doğumlu, Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ’ın en küçük oğlu olan Oğuzkaan Özdağ, Oxford Brookes Üniversitesi’nde İş ve Pazarlama Yönetimi okudu. Liseden bu yana çalışma hayatının içerisinde yer alan Özdağ; Saray Bisküvi’de lojistik, satın alma, üretim, kalite gibi çeşitli departmanlarda görev aldı. İş geliştirme süreçlerinde de deneyimi bulunan Özdağ, 2016 yılından bu yana Saray Bisküvi Modern Ticaret Kanal Müdürlüğü yapıyor.
Rüveyda Özer kimdir?
Rüveyda Özer, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencisidir. Yasin ve Nuray Özer’in kızları Rüveyda Özer, ailenin en büyük kız çocuğudur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284