Otomobille Drift Atan Sürücüler Psikiyatriye Gönderildi

Karaman’da otomobilleri ile kavsakta drift atan 3 sürücü, ruh sagliginin yerinde olup olmadiginin tespiti için psikiyatriye gönderildi.

Otomobille Drift Atan Sürücüler Psikiyatriye Gönderildi

Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü, sehir genelinde araçlariyla akrobasi hareketler yaparak trafigi tehlikeye sokan sürücüleri siki takibe aldi. Ekipler, yapilan uygulamalar kapsaminda kavsaklarda otomobilleri ile drift atan 3 sürücüyü yakalayarak ehliyetlerine el koydu. Ehliyetlerine el konulan sürücülere ise Trafik Kanunu’nun “Sürücünün saglik durumunda araç sürmesine engel teskil edecek bir degisikligin görülmesi ve bunun bir tutanakla tespiti halinde saglik muayenesi istenir” seklindeki 90. maddesine göre islem yaparak, sürücüleri yeniden psikiyatriye görünmeleri için heyet raporu almaya gönderdi.
9 AYDA MODIFIYELI 350 ARAÇ TRAFIKTEN MEN EDILDI
Karaman’da 9 ayda 350 otomobil modifiyeli oldugu için trafikten men edildi. Emniyet yetkilileri, trafikten men edilen otomobillerin gereken cezalarinin yazildiktan sonra otoparka çekildiklerini söyledi. Trafikten men edilen bu araçlarin sahipleri tarafindan modifiyeleri söküldükten sonra tekrar trafige çiktiklarini belirten yetkililer, bu tür araçlar için çalismalarinin araliksiz sürdürülecegini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284