Özdag Çiftinden Çevreci Örnek Dügün

Gida sektörünün önde gelen markalarindan Saray’da, hafta sonu dügün heyecani yasandi.

Özdag Çiftinden Çevreci Örnek Dügün

Saray Holding Yönetim Kurulu Baskani Sami Özdag’in oglu olan Saray Holding’in pazarlama sirketlerinden Trend Emtia Dagitim ve Gida Pazarlama AS’nin Yönetim Kurulu Baskani Samed Özdag, Seca Özkul ile hayatini birlestirdi. 31 Mayis Cumartesi günü Hilton Istanbul’da düzenlenen dügünde çift, kendilerini mutlu günlerinde yalniz birakmayan konuklarina da adlarina özel bir fidan dikerek sürpriz yapti. Bisküvi ve çikolata sektörünün ilk üç markasindan biri olan Saray Gida’nin çevreci üretim anlayisi dügünlerine de yansidi.
Dügünde çiftlerin nikah sahitligini; Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, AK Parti Istanbul Milletvekili Milli Egitim eski Bakani Ömer Dinçer, Çorum Milletvekili T.B.M.M. Idare Amiri Salim Uslu, Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Suud’lu isadami Salem Saeed Nashwan, Seca Özkul’un dedesi Hayrettin Özkul ve Samed Özdag’in amcasi Hasan Özdag yapti.
Birçok seçkin davetlinin yer aldigi, siyaset, medya ve is dünyasinin bir araya geldigi dügün töreninde, Saray Holding Yönetim Kurulu Üyeleri ve aile dostlari Özdag ailesini yalniz birakmadi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284