Sami Özdag Gençlerle Bulustu

AK Parti Gençlik Kollarinin düzenledigi söylesi programina Saray Holding Yönetim Kurulu Baskani Sami Özdag katildi.

Sami Özdag Gençlerle Bulustu

Sami Özdag gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duydugunu belirterek basladigi konusmasina Saray Holding’in kisa bir tarihçesini anlatarak devam etti. Gençlere basariya ulasmak için öncelikle bir hedef belirlemeleri gerektigi önerisinde bulunan Özdag “Basariya ulasmak için öncelikle bir davaniz olmali. Bu dava ayni zamanda büyük bir dava olmali. Küçük hedefler degil büyük hedeflere odaklanmalisiniz. Yoksa yerinizde sayarsiniz” dedi.
Saray markasi hakkinda önemli detaylara da deginen Sami Özdag, “Markaya büyük önem veriyoruz. Markali ürünler kategorisinde ilk üçteyiz. Ürüne arti bir deger katmak zor is, emek ve zaman istiyor. Biz 1981 yilindan günümüze markamiza arti degerler katiyoruz ve katmaya devam edecegiz. Saray markamiza baktigim zaman büyük bir marka oldugunu görüyorum. Turquality kapsaminda desteklenen markalardan bir tanesiyiz.50 yillik planimizda gidada dünya devi olmayi planliyoruz. Ciddi bir büyüme planimiz var. Biz bu isi ailecek severek yapiyoruz. Ürünlerimiz günde 10 milyon insana ulasiyor” diye konustu.
Özdag, liderlik konusunda ise su konulara dikkat çekti: “Kendinizden emin olmalisiniz. Yaptiginiz ise tüm benliginizi vermeli ve o ise derinlik katmalisiniz. Kazanmak için mücadele etmek gerekiyor. Bunu korumak ve gelistirmek ise ayri bir mücadele gerektiriyor. Ne istediginizi bileceksiniz. Belirlediginiz hedeflere öncelikle siz inanmali ve çalisma arkadaslarinizi da buna inandirmalisiniz. Dünyanin en dürüst insani olabilirsiniz ancak algiyi yönetemezseniz basarili olamazsiniz.”
Sami Özdag, dünyanin çok hizli bir degisim geçirdigini belirterek “Simdi sizin elinizde çok büyük imkanlar var. Küçücük bir ofiste dünyaya mal, hizmet ve fikir satabilirsiniz. Gençler, bu firsati kaçirmayiniz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284