Sariveliler Belediyesi 54 Çocugu Sünnet Ettirdi

Karaman’in Sariveliler Ilçe Belediyesi 7. Karacoglan ve Yayla Senligi etkinlikleri kapsaminda 54 çocugu sünnet ettirdi.

Sariveliler Belediyesi 54 Çocugu Sünnet Ettirdi

Belediye Baskan Hayri Samur, Sariveliler Geleneksel 7. Karacoglan ve Yayla Senligi etkinlikleri kapsaminda erkeklige ilk adimi atan 54 çocugu Sariveliler Belediyesi Kültür Merkezi'nde ziyaret ederek çocuklara ve ailelerine geçmis olsun dileginde bulundu. Korkularini yenmek için çocuklarla sohbet eden ve çesitli hediyeler veren Baskan Samur, sosyal belediyecilige büyük önem verdiklerini belirtip halka hizmetin Hakk'a hizmet etmekle ayni oldugunu ifade etti.
Samur, "Sosyal belediyeciligin sorumluluklarini yerine getirmek bizim görevimizdir. Sünnet, hem dinimizin, hem de gelenegimizin bir geregidir. Erkek çocuklarimizin hayatinda, birkaç özel ve önemli an vardir. Askerlik gibi, sünnet de bu özel ve kutsal zamanlardan biridir. Biz, sünnet olan çocuklarimizin geriye baktiklarinda bugünkü resimlerinde yer alacagimiz için mutluluk duyuyoruz. Erkeklige ilk adim atan tüm çocuklarimizin vatana, millete ve ailelerine hayirli birer evlat olarak yetismelerini temenni eder gözlerinden öpüyorum. Çocuklarimiza ve ailelerine geçmis olsun” dedi.
Aileler ise düzenlenen sünnet programindan memnun olduklarini belirterek, Belediye Baskani Hayri Samur`a tesekkür etti.
Çocuklarini sünnet ettiremeyen vatandaslara güzel bir hizmet sunmanin huzurunu yasayan Baskan Samur, ayrica sünnet olan çocuklarin 20 Haziran 2014 Cuma günü saat 17.00'de otobüslerle ilçede konvoy düzenlenerek gezdirilecegini ve yine çesitli hediyeler verilecegini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284