Satranç Sampiyonasina Katilan Konuklar Gösterilen Ilgiden Memnun

Ilimizde 20 Nisan Cumartesi günü baslayan ve 24 Nisan Çarsamba günü sona erecek olan Türkiye Çocuk ve Yildizlar Satranç Ligi sampiyonasina katilan konuklar Karaman’da kendilerine gösterilen ilgiden ve Karaman’da olmaktan mutlu olduklarini ifade ettiler.

Satranç Sampiyonasina Katilan Konuklar Gösterilen Ilgiden Memnun

Sampiyonanin yapildigi Demosan Otel’de kalan çocuklar, aileleri ve antrenörleri Karaman’a ilk kez gelmelerine karsin çok sevdiklerini belirttiler.
Sampiyonaya Istanbul’dan katilan Istanbul Doga Koleji Satranç Bölüm Baskani ve TSF ve FIDE Antrenörü Beyhan Somali, Karaman’a gelmeden önce bazi önyargilari oldugunu belirterek, “Biz daha önce Karaman’i hiç görmedigimiz ve bilmedigimiz için bazi ön yargilarimiz vardi. Gelmeden önce burada otel olarak konaklayabilecegimiz neresi var diye sordugumuzda Demosan Otel’i önerdiler. Bizde internetten yaptigimiz arastirmalar sonunda her seyin istegimiz gibi oldugunu gördük. Zaten Otele geldigimizde de otel personelinin pozitif enerjisi ile karsilanmamiz bütün yorgunlugumuzu unutturdu. 3 gündür buradayiz ve bütün hizmetlerden memnunuz. Otel müdürümüz Ibrahim Bey bize çok destek oldu. Çocuklarimizin en ufak ihtiyacinda kendisine ulasabiliyoruz. Ayni zamanda Karaman il temsilcimizle tanisma imkâni da yakaladik. Burada bekledigimizin üstünde bir ilgiyle karsilastik. Karaman’in tarihi ve turistik yerlerini de gezme firsatimiz olacak. Böylelikle Karaman’i daha yakindan taniyacagiz. Büyük illerde yasayamadigimiz bir durumu Karaman’da yasamak bizleri çok mutlu etti. 15 yildir bu camiadayim. Bu kadar profesyonel bir organizasyonla ilk kez karsilastim. Herkese tesekkür ediyorum” dedi.
Demosan Otel Müdürü Ibrahim Kaynak’ta, otelde kalan konuklarin duydugu memnuniyetin kendilerini de mutlu ettigini ifade ederek, “Üç gündür devam eden sampiyonaya katilan konuklarimizdan simdiye kadar aksakliklar ile ilgili herhangi bir sikâyet almadik. Ben sizlerin araciligiyla tüm otel personelime tesekkür ediyorum. Biz konuklarimizi en iyi sekilde agirlamaya çalisiyoruz. Karaman’a gelen 800 konuktan 350’sini otelimizde agirliyoruz. Bizim amacimiz Karaman’i en iyi sekilde temsil etmektir” dedi.
Satranç Il Temsilcisi Mustafa Eroglu’da “Böylesine büyük bir organizasyonu Karaman’da ilk kez gerçeklestiriyoruz. Sampiyonanin son derece basarili ve olumlu geçtigine inaniyorum. Sporcularimiz ve velilerimizden aldigimiz izlenimlere göre sampiyonanin çok verimli ve iyi geçtigini hiçbir rahatsizlik duymadiklarini ifade ediyorlar. Iki aydan beri bu sampiyonanin çalismasini yapiyoruz. En küçük ayrintiyi düsünerek misafirlerimizin karsilasabilecegi her türlü sorun için önlemlerimizi aldik. Otel binasinin önünde bekleyen doktor kontrolünde bir ambulans ve saglik ekibimiz var. Bunun yaninda sehir merkezinde bazi is yerleri konuklarimiza yüzde 20 indirim uyguladilar. 23 Nisan Sali günü de Taskale’ye bir kültür gezisi düzenleyecegiz. Bu geziye katilacak konuklarimizi en iyi sekilde agirlayip Karaman’i tanitacagimiza inaniyorum” diye konustu.
Sampiyonaya katilan sporcular, antrenörler ve aileler ise Karaman’da olmaktan ve gösterilen ilgiden memnun olduklarini söylediler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284