Seyir Teraslarında Sona Doğru

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın büyük önem verdiği projelerden birisi olan Seyir Teraslarının yapımı son hızla devam ederken, çalışmalarda sona gelindi.

Seyir Teraslarında Sona Doğru

Beyazkent Mahallesi’nde yapımı devam eden ve 35 bin m2’lik devasa bir alanı kaplayan Seyir Teraslarının yapımı titiz bir çalışmayla son sürat devam ediyor. Proje içerisinde yer alan; piknik alanları, restaurant, kamelyalar, otopark, lavabo, çay bahçesi, yürüyüş yolları, dekoratif aydınlatmalar ve şelale şeklindeki süs havuzları şekillenmeye başladı.

Seyir Teraslarının önümüzdeki yıldan itibaren vatandaşlarımızın hizmetine açılacağını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Vatandaşlarımızın keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri bir sosyal yaşam alanını daha Karamanımıza kazandırıyoruz. Seyir Terasları hizmete girdiğinde Karaman’ın en gözde mekânlarından birisi olacak. Beyazkent Mahallesi’nde Vali Konağı arkasındaki yamaç üzerinde bulunan 35 bin metrekare alana sahip olan bu projemiz içerisinde; piknik alanları, restaurant, kamelyalar, spor sahaları, çocuk oyun grupları, otopark, lavabo, çay bahçesi, yürüyüş yolları, dekoratif aydınlatmalar ve şelale şeklinde süs havuzu olacak. Şu anda çalışmalar ağırlıklı olarak piknik alanı, yürüyüş yolları ve peyzaj düzenlemeleri şeklinde devam ediyor. Projenin bina kısımlarını kapsayan restaurant ve çay bahçesi gibi sosyal tesis alanları büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Bulunduğu konum itibari ile şehrin en önemli girişlerinden olan Mersin yolu girişini daha gösterişli bir hale getirecek olan Seyir Terasları projemizi önümüzdeki yıldan itibaren vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284