TSO: 500 Büyük Sanayi Kurulusu Arasinda Yer Almak Istiyorsaniz Acele Edin

Ticaret ve Sanayi Odasi, Istanbul Sanayi Odasi tarafindan her yil açiklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu çalismasina ilimizden katilmak isteyen firmalari uyardi.

TSO: 500 Büyük Sanayi Kurulusu Arasinda Yer Almak Istiyorsaniz Acele Edin

Konuyla ilgili olarak Ticaret ve Sanayi Odasi’ndan yapilan açiklamada, “Istanbul Sanayi Odasi tarafindan 1968 yilindan bu yana her yil kamuoyuna sunulan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu” çalismasi, yalniz sanayimizin degil, ekonomimizin tümüne iliskin önemli bir referans niteligindedir. Türk Sanayi sektöründeki gelismeleri yansitan çalisma, ayni zamanda arastirmaya katilan kuruluslarin yurt içi ve yurtdisinda tanitimina da katkida bulundugu belirtilmektedir.
2012 yili Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu Arastirmasi'na katilabilme alt siniri üretimden satislarda 50 Milyon TL olarak tespit edilip, büyüklük siralamasinda temel kriter olarak alinan net üretimden satis verilerinin ayrintili gelir tablosu ile tutarli olmasi gerektigi belirtilmektedir.
2012 yili Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu Arastirmasi'nda yer almak isteyen kuruluslarin; ISO web sayfasindan (www.iso.org.tr) indirilerek doldurulan Anket Formunu, tahakkuk fisi ile birlikte 2012 yilina ait Kurumlar Vergisi e-beyannamesi veya yeminli mali müsavir onayli kapanis bilançosu ile ayrintili gelir tablosunu ([email protected] ) e-posta adresine veya iadeli taahhütlü posta/kargo/faks ile, 6 Mayis 2013 tarihine kadar göndermeleri gerektigi bildirilmektedir. Bu tarihe kadar Anket Formu Odaya ulasmayan firmalarin basvurularinin degerlendirmeye alinmayacagi belirtilmektedir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284