Türkiye 3.’sü Yüzücülerden Kisacik’a Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Federasyonu tarafindan düzenlenen Türkiye Bireysel Yüzme Sampiyonasinda Türkiye 3.’sü olan Neslihan Kiliçoglu ve Salim Imren`i makaminda agirladi.

Türkiye 3.’sü Yüzücülerden Kisacik’a Ziyaret

Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda 18 il, 25 kulüpten 128 bedensel engelli sporcunun mücadele ettigi Bireysel Yüzme Sampiyonasi’nda Karaman Gençlik Spor Kulübü Bedensel Engelli yüzme sporculari Neslihan Kiliçoglu ve Salim Imren Türkiye 3.’sü olma basarisi gösterdi.
Sampiyona sonrasi Karamana dönen basarili sporcular antrenörleri Aziz Hopyar, Merve Çelik, Yasemin Mortas ve velileri ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret ettiler. Basarili sporcular desteklerinden dolayi Il Müdürü Kisacik’a tesekkür ederek “Bu basariyi gerçekten çok çalisarak kazandik. Karaman Gençlik Spor Kulübü olarak Türkiye çapinda adimizi duyurduk. Bu basariyi daha üst seviyelere çikaracagimiza inancimiz tam” diye konustular.
Ziyaretten duydugu memnuniyet dile getiren Kisacik ise;” Alanya’da gerçeklesen Türkiye Bireysel Yüzme Yarislarinda yarislarin da aldiklari derecelerle gögsümüzü kabartan sporcularimizla bir kez daha gurur duyduk. Bu basarilar kolay kazanilmiyor. Sporcularimizi gösterdikleri mücadele ve yasattiklari sevinçten dolayi tebrik ediyor, basarilar diliyorum”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284