Ünlü: Ayrancı Tamam, Sudurağı’na Başlandı Sırada Kâzımkarabekir Var

Karaman merkeze bağlı Sudurağı beldesinde uzun süredir yapılmayı bekleyen asfalt çalışmaları başladı. Kasaba merkezinde yürütülen çalışmalarla belde modern bir kimliğe kavuşturuluyor.

Ünlü: Ayrancı Tamam, Sudurağı’na Başlandı Sırada Kâzımkarabekir Var
AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman’da tüm ilçe ve beldelerine eşit hizmet götürülmesi konusunda gayret ettiklerini ifade ederek, önümüzdeki günlerde de Kâzımkarabekir’de asfalt çalışmalarının başlatılacağını söyledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan’da, kasaba halkının taleplerinin değerlendirilmesi noktasında başlatılan asfalt çalışmalarında kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
Karaman merkez Sudurağı kasabası modern bir görünüme kavuşuyor. Kasaba halkının talepleri doğrultusunda uzun süredir yapılmayı bekleyen merkezdeki yolların asfaltlama çalışmaları başladı. İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman’da tüm ilçe ve beldelere eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını ifade ederek, asfaltsız yol kalmayacağını söyledi. Nazmi Ünlü, geçtiğimiz günlerde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Ayrancı ilçesinde asfalt çalışmalarının yapıldığını şimdi de milletvekillerinin özel girişim ve gayretleriyle Sudurağı beldesinde çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.
Nazmi Ünlü yaptığı açıklamada, “Yol medeniyettir. Bizler hep birlikte Karamanımızın mahalle, köy, kasaba ve ilçeleriyle modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturulması için çaba sarf ediyoruz. Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle yaptığımız istişare ve koordinasyon sonucu Ayrancı ilçemizin asfalt çalışmaları yapılmış olup, şuanda da uzun süredir yapılmayı bekleyen Sudurağı kasabamızın merkez yollarının asfalt çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Yaklaşık 2 kilometrelik asfalt çalışmalarıyla kasaba halkımızın taleplerini değerlendirmiş ve kasabamızı daha konforlu ve modern yollara kavuşturmuş olacağız. Burada şunu özellikle belirtmek isterim ki yapılan bu çalışmalarda milletvekillerimiz Recep Konuk ve Recep Şeker’in gayretleri büyüktür. Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk ile birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğümüzde yaptığımız istişarelerle Sudurağı Beldesinde çalışmalar programa alınarak ivedi şekilde başlatılmıştır. Yine bu istişareler sonucu Kâzımkarabekir ilçemizde yapılacak asfalt çalışmaları da görüşülmüş olup programa alınmış ve kurban bayramı öncesinde de bu çalışmaların tamamlanması hedeflenmektedir. Ben ayrıca Sudurağı’ndaki alt yapı, zemin hazırlama ve soğuk asfalt çalışmalarına destek olan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a da teşekkür ederim. Bizler AK Parti teşkilatları olarak modern bir Karaman için halkımızla birlikte onların da talepleri doğrultusunda hizmet ediyoruz etmeye devam edeceğiz. İşimiz hizmet gücümüz millet” dedi.
Sudurağı Belde Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan’da çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek şunları söyledi. “Kasaba halkımızın uzun süredir merkezde bulunan yolların asfaltlanması için talepleri vardı. Bu taleplerin değerlendirilmesi ve yollarımızın asfaltlanmasıyla halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi bu çalışmalar beldemizin bütçesiyle tek başımıza yapabileceğimiz çalışmalar değil. Burada bizlere desteğini esirgemeyen AK Parti İl Başkanımız Nazmi Ünlü’ye, Karaman Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a, milletvekillerimiz Recep Şeker ve özellikle işin hızlandırılması ve koordinesinde gayretleri olan TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk vekilimize teşekkür ediyorum. Bu ve benzeri çalışmalar, vatandaş, belediye ve teşkilat birlikteliğinin en güzel örneğidir. Bundan sonrada bu birliktelikle halkımıza daha iyi hizmetler vermeye devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284