Vali Koca; “Egitim Bütçesi Olarak Sikintimiz Yok Isinizi Bitirin, Paranizi Alin`

Vali Murat Koca Karaman Merkez ve Köy Okullarini ile Ögretmen Lojmanlarini Yapimini Üstlenen Müteahhitlerle Bir Araya Geldi.

Vali Koca; “Egitim Bütçesi Olarak Sikintimiz Yok Isinizi Bitirin, Paranizi Alin`

22 Ocak 2014 Çarsamba günü Valilik Toplanti Salonunda gerçeklesen toplantiya; Vali Murat Koca'nin yani sira Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldiz, Il Milli Egitim Müdür V. Asim Sultanoglu, Çevre ve Sehircilik Müdür V. Hüsamettin Bayram, sube müdürleri ve müteahhitler katildi.
Geçmiste görev yaptigim bir bölgede 8 yilda, bir okulun temelinin daha atilmadan sadece proje isminde kaldigini belirterek söze baslayan Vali Murat Koca "Ülkemizin çag atladigi bir dönemde egitime yatirim yapma konusunda hiçbir fedakârliktan kaçinmiyoruz. Azami 30 ögrencinin bir sinifta egitim gördügü, isinma ve lojman sorununun olmadigi, egitim gereçlerinin tam oldugu bir egitim yuvalarinda egitim yapmak bizim için önemli bir konudur.
Bugün burada hem sizlerle tanismak hem de sorunu olan arkadaslara yardimci olmak niyetindeyiz. Yüklenicisi oldugunuz okul ve lojman insaatlarinin süresinde, hatta süresinden önce bitirmeniz en büyük temennimdir. Egitim yatirimi bütçesi olarak bir sikintimiz yok isinizi bitirin, paranizi verelim." dedi.
Toplanti Il Milli Egitim Müdürlügü Insaat Isleri Sube Müdürlügü tarafindan hazirlanan slâyt ile müteahhitlerin Merkez ve Köy okul ve lojman insaatlarinin son durumlari hakkinda Vali Murat Koca'ya bilgi verildi.
Yapimi devam eden insaatlar ile ihale asamasinda olan projelerin gidisatina iliskin karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu. Müteahhitlerin sorunlari ele alinarak, is yapiminda olusabilecek her türlü sikintilarin ilgili birim ve amirlerince görüsülerek çözümü noktasinda gerekli önlem ve tedbirin alinmasi konusu ele alindi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284