Vali Koca: Karaman Türkçenin Olduğu Kadar Hoşgörünün De Başkentidir

Son Valiler Kararnamesi ile ilimiz Valiliği’nden Merkez Valiliğine atanan Vali Murat Koca protokol üyelerine bir veda yemeği verdi

Vali Koca: Karaman Türkçenin Olduğu Kadar Hoşgörünün De Başkentidir
Polisevinde gerçekleşen iftar yemeğine Vali Murat Koca ve eşi Vildan Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve eşi Şerife Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Jd. Kd. Alb. Mustafa Akış ve eşi, Vali Yardımcıları Kenan Eskin, Dr. Sezer Işıktaş, Mehmet Uğur Arslan ve eşleri, İlçe Kaymakamları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve yerel medya temsilcileri katıldı.
İftar yemeğinin ardından Vali Yardımcısı Kenan Eskin bir selamlama konuşması yaptı. Vali Yardımcısı Eskin, “Vali Murat Koca’dan birlikte görev yaptığımız iki yıllık dönem içerisinde hem mesleki anlamda hem de insani anlamda çok şey öğrendik. Vali Yardımcıları ve kaymakamlar olarak bizler kendimizi bir nebze daha mesleki olarak geliştirdiğimizi ve Sayın Valimizin öncülüğünde Karaman' a bir şeyler kattığımızı düşünüyorum. Sayın Valimiz Murat Koca' ya ve değerli eşleri hanımefendi Vildan Koca' ya teşekkür ediyorum, bundan sonraki hayatlarında mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.
Daha sonra Vali Yardımcısı Kenan Eskin tarafından Vali Koca' ya hediye takdim edildi.
"7/24 DEMEDEN MESAİ ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE HEP ÜRETEREK ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK"
Sahneye çıkarak bir konuşma yapan Vali Koca’da, “2012 yılında Karaman ilinde başladığım görevim pazar günü itibariyle sona eriyor. Yaklaşık dört yıla yakın süre Karaman' a hizmet etmeyi Rabbim nasip eyledi. Karaman' da çok güzel günlerimiz oldu. Eğitimden, sağlığa, tarımdan genel idarenin ilgilendiği bütün alanlarda elimizden geldiği kadar ülkemize, ilimize hizmet başlıca gayemiz oldu. Görevimiz icabı mesai mevhumu olmadan 7 gün 24 saat mesai arkadaşlarımızla birlikte hep üreterek, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Sert mizacımın yanında duygusal bir insanım. İstemeden de olsa görev icabı sesimizi yükselttiğimiz, kalbini kırdığımız arkadaşlarımız oldu. Aile içerisinde olan şeyler. Bütün mesai arkadaşlarım, hemşerilerim haklarını helal etsinler. İnşallah Ankara' ya gideceğiz. Evimiz orda, sizin de Ankara' da bir kardeşiniz bir abiniz var. Kapımız size her zaman açık. Bir Karaman gönüllüsü olarak her konuda yardımcı olmaya çalışacağım. Bütün mesai arkadaşlarıma Karaman' a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece İnşallah çok güzel hizmetlerin altına imza atılacaktır. Karaman'dan çok güzel duygularla ayrılıyorum. Türkçe' nin başkenti olan ayrıca hoşgörünün de başkenti olan Karaman' da Yunus Emre' nin topraklarında görev yaptık. Karaman seçim döneminde siyasi partilerin bir araya geldiği, ortak hareket ederek hoşgörü ortamında kavgasız gürültüsüz seçim atmosferinin gerçekleştiği ender illerden biridir. Karaman İli kişi başına düşen milli gelirin yüksekliği ve işsizliğin en az olduğu illerden birisidir. Birlik ve beraberliğin devam etmesi en büyük temennimdir. Herkese Allaha ısmarladık diyorum. Haklarınızı helal edin” dedi.
 










YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284