Vali Meral Sudurağı Beldesini Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, İlimize bağlı Sudurağı beldesini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Meral Sudurağı Beldesini Ziyaret Etti

Beldeye gelişinde Belediye başkanı Mehmet Ceyhan ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Vali Meral’in ziyaretlerinin ilk durağı belediye başkanlığı oldu. Başkan Ceyhan’ı makamında ziyaret ederek beldenin ekonomik yapısı ve sosyal durumu ile belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Meral, ziyaretinin ardından muhtarlarla bir araya geldi.

Çevre köylerden gelen muhtarlarla yapılan toplantıya; İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Musa Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, Alaçatı köyü muhtarı İbrahim Kara, Ekinözü köyü muhtarı Arslan Küçükatçeken, Kızık köyü muhtarı Hüseyin Kuzucu, Osmaniye köyü muhtarı Necati Özgören, Yeşildere köyü muhtarı Lütfi Bulut, Sudurağı Kasabası Bahçelievler mahallesi muhtarı Mehmet Yardım, Cumhuriyet mahallesi muhtarı Abdullah Çelikkol, Ketenci mahallesi muhtarı Ömer Arslandere ile Sudurağı Yeşilsu sulama birliği kooperatif başkanı Kenan Çelikkol ve Topraksu kooperatif Başkanı Ahmet Ceyhan katıldı.

Muhtarlar, toplantıda bölgelerinde yaşadıkları sorun ve taleplerini dile getirirken sıkıntılarının çözülmesi noktasında Vali Meral ve kurum müdürlerinden destek istediler. Muhtarların taleplerini dinleyerek sorunların çözülmesi noktasında kurum amirlerine gereken çalışmaların yapılması konusunda talimat veren Vali Meral, kamu hizmetleri açısından Karaman’ın çok şanslı bir il olduğunu belirterek, il özel idaresi olarak 2016 yılı itibariyle hizmet araçlarını yenilediklerini ve bununla birlikte tüm il genelinde verilen hizmetlerin kalitesinin daha da yukarılara çekildiğini söyledi.

KOP idaresinden büyük destek aldıklarını ifade eden Vali Meral, il genelinde çok büyük sıkıntılarının olmadığını, yaşanan sorunların çözülmesi ve vatandaşlarımızın yaşam seviyesini daha iyileştirebilmek için gereken çalışmaların yapılması konusunda ilgili kurum müdürlerine gereken talimatları verdiğini söyledi. İl Özel İdaresi olarak köylerimizin alt yapı sorunlarının çözülmüş, refah seviyesi yüksek, daha modern bir noktaya getirebilmek için yoğun bir çalışmanın içerisinde olduklarını söyleyen Vali Meral, Devletin kapısının derdi olsun ya da olmasın tüm vatandaşlarımıza her zaman açık olduğunu söyledi.

Muhtarlara gerçekleştirilen toplantıda kurum müdürleri, kurumlarını ilgilendiren sorun ve taleplerin değerlendirilerek en kısa süre içerisinde çözülmesi noktasında gereken çalışmaların yapılacağını ifade ettiler.

Muhtarlar, toplantının ardından beldeyi ziyaret ederek dertleriyle hemhal olan Vali Meral ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Vali Meral, muhtarlar ve köy halkıyla gerçekleştirdiği toplantıların ardından belde ziyaretlerini şehit aileleriyle sürdürdü. Şehit Er Keramettin Koçak, Şehit Er Ahmet Okur ve Şehit Polis Memuru Ömer Durmaz’ın yakınlarını ziyaret ederek ailelerle bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Meral, vatanı ve mukaddes değerleri için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize ise sağlık, sıhhat ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Şehit aileleri Vali Meral’in kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Meral ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Vali Meral, Sudurağı beldesine gerçekleştirdiği ziyaretini, şehitlik ziyareti ile sonlandırdı.

Vali Meral’in şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlere, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Belediye başkanı Mehmet Ceyhan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284